Vankilakeikka luvassa? Suomipeli hakee rahaa Kickstarterissa

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 11.04.2014.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Tuksa submitted a new blog post:

    Vankilakeikka luvassa? Suomipeli hakee rahaa Kickstarterissa

    [​IMG]

    Uutissarjassamme Lööppiotsikot kerrotaan, että Lunar Enigma -tiimi hakee Prisonscape-roolipelilleen tukea Kickstarter-yhteisörahoituksella. Haussa on 49 500 dollaria, jolla on tarkoitus tehdä valmiiksi kasibittihenkinen roolipeliseikkailu.

    Prisonscape hakee innoituksensa The Wire ja Oz -tv-sarjoista mutta myös Chrono Triggerin ja Final Fantasy VI:n tyylisistä SNES-japskiropeista. Tavoitteena on luoda söpöllä grafiikalla synkän karhea vankilamaailma. Mukana on vankila-arjesta tuttua vuoropohjaista taistelua, aseiden virittelyä ruuvimeisseleistä ja hammasharjoista, vaikutusvallasta vääntöä eri vankilajengien välillä ja vartijoille vasikointia etuisuuksien toivossa.

    Prisonscape ilmestyy joulukuussa 2014 tietokoneille, jos Kickstarter-tavoite täyttyy. Viiden hengen tiimissä on myös kaksi suomalaista: suunnittelija Pekka Kallioniemi ja ohjelmoija Tuomas Hynninen.

    Kickstarter-sivu löytyy täältä.
    Continue reading the Original Blog Post
     
  2. suurikelmi

    Ville Seppälä suurikelmi

    Vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoselta.
     
  3. jokuvaa

    Guest jokuvaa

    Alkaa jo ärsyttämään tämä "kasibittisyys" "pikselyys" "indie" leima joka he***tin pelissä.
     
  4. markonen

    Marko Ahonen markonen

    Amen for that. Jatkuvasti surkeaa grafiikkaa ja pientä budjettiä puolustellaan tuolla. Joskus tuo toki toimii, yleensä edes semisti parempi grafiikka olisi semiparannus. Enkä edes pidä itseäni grafiikkahuorana, vaan arvostan tunnelmaa ja tarinoita.
     
  5. Graffan eikä niin äänienkään suhteen ole paskankaan väliä, jos peli käsikirjoitetaan ja suunnitellaan vastaamaan riittävän lähelle esim. Ozin kuvaamaa vankilahelvettiä, jossa tämän päivän paras ystäväsi voikin olla jo huomenna pahin vihollisesi ja vankilajengit ottavat vähän väliä mittaa toisistaan. Olen kiinnostunut, toivottavasti projekti toteutuu!
     
  6. Tekeeks se tosta pelistä Suomipelin että siellä on 2 Suomalaista 5:estä työntekijästä.Muuten ihan ok:oolta näytti traileri,mut en varmaa ite ostais.:D
     
  7. Pikseligrafiikka ja surkea grafiikka eivät taida olla ihan sama asia. Varsinkin, jos pelaamisen on aloittanut edes 8-bittisen Nintendon aikaan, kuten varmasti moni tällä hetkellä indiepelejä tekevät.

    Tarinaa ja tunnelmaa kaipaava varmasti ymmärtää sen, että muutaman hengen indiepeleissä keskitytään muuhun, kuin kaikkien voimavarojen käyttämiseen grafiikan tekemiseen.
     
    Valvojamuokkaus: 14.04.2014
  8. Balnazzard

    Aleksi Kähkönen Balnazzard

    No jos kasibittisyys kyllästyttää ja haluatte parempaa grafiikkaa, hyvää juonta ja tunnelmaa indie-pelin hinnalla, niin nyt, heti Outcast reboottia rahoittamaan ;)

    https://www.kickstarter.com/projects/outcast-reboot-hd/outcast-reboot-hd