Witcher-sarjan näyttelijät paljastettiin

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 11.10.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Netflixin Witcher-sarjan näyttelijät on nyt pääosin valittu, kertoo Hollywood Reporter.

    Geraltia esittää Henry Cavill. Olemuksensa puolesta Pelit.fin suosikkivaihtoehto oli Mads Mikkelsen, mutta sarjan markkinoinnin kannalta Teräsmies-näyttelijä on ihan ymmärrettävä valinta. Cavill on todennäköisesti myös roolituksen ennakkoon tunnetuin nimi.

    Freya Allan näyttelee Ciriä, ja Yennefer-velhoa esittää Anya Chalotra. Jodhi Maye on Cintran kuningatar Calanthena. Kuningas Eistiä esittää Björn Hlynur Haraldsson. Taika-akatemia johtaa MyAnna Buringin näyttelemä Tissaia, akatemian oppilaina nähdään ainakin Mimi Ndiweni ja Therica Wilson-Read. Lisäksi mainittiin druidi Hiirsäkkiä näyttelevä Adam Levy.

    Millie Brady esittää prinsessa Renfriä. Renfri on rajumpi versio Lumikista ja hahmoista ainoa, joka ei kytkeydy suoraan Cirin tarinaan. Tarina perustuu Andrzej Sapkowskin Noituri-kirjoihin, joten paljastetuista rooleista voi päätellä, että ensimmäinen kausi keskittyy Ciriin ja hänen lapsuusvuosiinsa.

    Tuotantoa vetää Lauren Schmidt Hissrich, joka on tuottanut muun muassa Daredevil- ja The Denfenders-sarjoja. Witcher-sarja on esituotantovaiheessa eli kuvauksia ei ole vielä aloitettu. Netflixin ohjelmistoon Witcherin pitäisi tulla 2019.
     
    Muokattu: 15.10.2018
  2. Zyn

    Jussi Forelius Zyn Henkilökunta Mode

  3. Makis

    Marko Poutiainen Makis

    Ihan semisti huvittaa se myrsky vesilasissa, kun jengi luuli, että Ciri on mustaihoinen. Koko sarja oli jo pilalla siinä vaiheessa.