XCOM jatkaa taisteluaan syksyllä

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 01.06.2015.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    XCOM jatkaa taisteluaan syksyllä

    [​IMG]

    2K ja Firaxis Games ilmoittivat, että XCOM: Enemy Unknown saa jatkoa jo marraskuussa, kun XCOM 2 ilmestyy PC:lle. Pelisarja on henkistä jatkoa 90-luvun UFO-klassikolle.

    Kakkososa sijoittuu aikaan, jolloin on kulunut parikymmentä vuotta siitä, kun maailman johtajat antautuivat ehdoitta muukalaisvalloittajille. Päällisin puolin maa näyttää voivan paremmin kuin koskaan alieneiden hallinnon alla, mutta pinnan alla kytee, sillä uudet johtajat tuhoavat häikäilemättömisti kaikki, jotka eivät peukuta uutta järjestystä Facessa. XCOM-organisaation jäänteet käyvät sissisotaa muukalaisvalloittajia vastaan. XCOM-joukkojen tukikohtana toimii muukalaisilta kaapattu Avenger-huoltoalus, joka siirtyy uuteen paikkaan vastaiskujen alta.

    Luvassa on uuden teeman lisäksi uusia sissiyksiköitä, alienrotuja, tekniikkaa ja taktiikoita. Modityökaluilla kaikkea voi tehdä lisää, mikä kuulostaa ennakkoon hyvältä. Fiilikseen pääsee tuoreella trailerilla:

    https://youtu.be/2E_-2wIJIzQ
    Alkuperäiseen kirjoitukseen.
     
    Muokattu: 01.06.2015
  2. OmegaPottamies

    Juho Pohjalainen OmegaPottamies

    Eli eka peli loppui huonosti ja kaikki mitä siinä tehtiin oli turhaa? Jätte kiva.
     
  3. King Gaylord

    VARLEN T. SANTONGKUM King Gaylord

    Jos ei ole vielä pelannut ykköstä ja haluaa saada nopsaan selville, miten juoni meni niin ei muuta kuin peli käyntiin ja ignorettaa kaikki tehtävät kunnes game over koettaa.
     
  4. EnemyAce

    Jussi-Pekka Turunen EnemyAce

    Toivoisin että tekisivät Apocalypsestä jonkun uuden version. Kumma kyllä mutta musta se oli melkein parempi kuin eka UFO. Siinä oli kyllä älyhyvin toteutettu reaaliaikainen moodi ja tuhoutuva ympäristö oli jopa parempi kuin orkkiksessa. Ne kaupungin raidaus jutu jaa muut. Ai ai. Tosin jos nyt pelais nii vois olla että aika on vähän kullannu muistoja. Muistaakseni aika kunnianhimoinen peli.
     
  5. Joo, siinä kun präiskytteli ympäriinsä - eritoten räjähteillä - niin sai kerrostaloja niskaansa. Kalliiksi kävi tehtävän loppubriiffissä, mutta näyttävää. Reaaliaikamoodissa teköäly hööki ylle zerginä, mikä oli ihan hauskaa vaihtelua vuoropohjaisuuteen. Muistaakseni aika tiivistä äksöniä oli pudotettujen ufojen ulko-ovi-väijytykset, kun mursujen varusteet tuppailivat räjähtämään  ketjureaktioina. 50-luku teema toimi visuaalisesti, ulottuvuusportit olivat ehkä vähän "meh". Aku Ankat ja muut möröt olivat kauhistuttavia väärällä tavalla, mutta kyllä niistäkin oppi pitämään.