Baldur's Gate 2: Shadows of Amn [3]

Jos sinulla on ongelmia kahdessa viimeisessä taistelussa Irenicusta vastaan, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Ensimmäinen taistelu - Suldanessellar

Sinulla pitää olla yksi tai useampi velho, jolla täytyy olla paljon tulipallon kaltaisia loitsuja (esimerkiksi Fireball, Delayed Fireball, Incendiary Cloud, Horrid Wilting - muista myös loitsia itsellesi Improved Invisibility, jottei Irenicus käy kimppuusi loitsuin). Niitä ei tarvitse kohdistaa suoraan viholliseen, koska et voi iskeä Irenicusta asein hänen suojattuaan itsensä, tai muilla loitsuilla, kuten Magic Missilellä, koska hän loitsii Improved Invisibilityn. Hän kuolee aika helposti noin 4-6 hyökkäyksen jälkeen.

Älä välitä, jos joku hahmosi kuolee, sillä seuraavaksi joudut helvettiin, jossa kaikki kuolleilta tippuneet tavarat palautetaan ja kuolleet herätetään henkiin. Kun olet voittanut ensimmäisen taistelun ja kerännyt kaikki viisi Bhaalin kyyneltä, siirry lopputaisteluun.

Wraith Sarevok on aivan helppo tappaa. Luo Fire Elemental ja aseta se niin, että Wraith Sarevok käy ensin sen kimppuun. Wraith ei onnistu tekemään sille vahinkoa, koska sen ase ei tehoa elementaaliin, jolloin tulielementaali tappaa tämän ja saat kyynelen.

Toinen taistelu - 9th Hell

Tämäkin taistelu on helppo, jos sinulla on onnea ja summoning-loitsuja. Pelaa ensin kerran ja katso mihin demonit (kaksi Baloria ja kaksi Glabrezua) ilmestyvät. Ota sitten uudestaan alusta ja luo kumpaankin kohtaan muutama liittolainen, eli elementaali, hidastamaan demoneja. Kun taistelu alkaa, pakene niin kauas taaksepäin, että tulet portaiden juurelle (portaat jotka johtivat siihen tilaan, jossa on kaksi huonetta, joissa on kolme ovea ja josta hait yhden kyynelen).

Sitten odota. Jos demonit eivät lähteneet perääsi alussa tai tapettuaan elementaalisi, ne pysyvät oven luona eivätkä näe sinua. Älä välitä Slayerista (siis Irenicuksesta), joka seisoo ovella, sillä se on illuusio. Pian oikea Slayer ilmestyy siihen, missä olet. Morfaudu itse Slayeriksi (älä ole liian kauan, ettet kuole siihen) ja hakkaa häntä kaikilla hahmoilla. Saat Slayeriin ehkä 2-4 vahinkoa joka iskulla. Jonkin ajan päästä Irenicus kuolee, jos hahmoillasi oli kunnolliset aseet, kuten Equalizer, ja loppuvideo alkaa.

Lisää aiheesta