Blogit

Uusimmat artikkelini:

Top 10: Vuoden 2015 Parhaat Pelit

Pelikvartaali Podcast: Live @ Assembly Summer 2015


korpse

Moi, olen Juho. Pelaan, kirjoitan ja kirjailen.

Uusimmat artikkelini:


amanzos

Pelit-lehden kirjoittaja joulukuusta 2009 lähtien. Erityisiä kiinnostuksen kohteita indie, tarinankerronta, pelien historia. Manzos meditoi -blogin tarkoituksena on esitellä uusia näkökulmia tuttuihin peleihin ja ilmiöihin. Seuraa Twitterissä (@amanzos)!

Uusimmat artikkelini:


fluojn

Nimeni on Jaakko 'fluojn' Näsi, Etelä-Pohjanmaan Härmästä syntyjäni, nykyisenä asuinpaikkana Espoo ja vuosimalli -85. Omistan parikymmentä peliaparaattia, aina alkuperäisestä 8-bittisestä Nintendosta PS Vitaan. Uusimmasta konsolisukupolvesta ei taloudesta löydy muita kuin Wii U. Suhtaudun peliharrastukseen intohimoisesti ja johonkin teokseen tykästyttyäni on tavoitteena saada pelattua jokainen sarjaan kuuluva osa.

Uusimmat artikkelini:


Nimmari

Moro, oon Iikka. Oululainen stand up-koomikko ja käsikirjoittaja. Kotoa löytyy 16 pelikonsolia ja pelejä enemmän kuin hyllymetrejä. Aina kun kerkiän, niin pelaan. Koska en osaa pitää asioita yksinkertaisina, etsin peleistä aina syvempiä yhteyksiä muuhun maailmaan. Aina joskus sellaisiakin löytyy.

Uusimmat artikkelini:


Afeni

Olen vuonna 1984 syntynyt pelaaja ja fanityttö. Pelihistoriani alkaa jostain 80-90-luvun taitteesta ja ensimmäiset pelit on tullut pelattua Commondore 64:llä. Nykyisin suosikkipeleihini kuuluvat Final Fantasy -sarjan pelit, mutta pelaan toki muutakin. Pelaamisen lisäksi kulutan vapaa-aikaani kirjoittamalla (blogit, fan fiction, romaanit ja novellit), lukemalla, cosplayaamalla ja japanin kieltä opiskelemalla.

Uusimmat artikkelini:


Retrolordi

"Sä oot tollanen ihmeen Retrolordi kun sua kiinnostaa noi vanhat pelit ja leffat", totesivat kaverit muinoin. Siitä se nimi sitten jäi, vaikka toki uudempikin matsku maistuu mainosti. Niin joo, omistan myös vissiin jonkinlaisen keräilyvietin.

Uusimmat artikkelini:

Uusimmat artikkelini: