Command & Conquer: Tiberian Sun [13]

Tässä ohjeet NODin viimeiseen kenttään. Alussa valtaa engineereilläsi vihollisen voimalaitokset. Rakenna sitten tukikohta. Pidä erityisesti huolta, että siellä on paljon ilmatorjuntaa (sam site, sinkomiehet) sekä muista suojata ohjuslaukaisimet.

Heti kun aika alkaa tikittää, vie ensimmäinen ohjuslaukaisija paikoilleen (hieman yläpuolelle tukikohtaasi). Sitten rakenna 3 tick tankkia suojaamaan ohjuslaukaisijaa ja 5 sinkomiestä.

Kun aikaa on jäljellä noin 50 minuuttia, rakenna 5 tankkia ja 5 sinkomiestä. Kulje näillä joukoilla oikealle kohti sitä paikkaa, minne pitää viedä toinen ohjuslaukaisija. Kun joukkosi ovat siellä, tuhoa vihollisen yksiköt, jotka vartioivat laukaisualuetta. Vie myös toinen laukaisuauto samaan paikkaan.

Kun aikaa on jäljellä 40 minuuttia, rakenna 5 tankkia, 3 buggya ja 5 artillerya. Heti sen jälkeen mene vasemmalle pitkin tietä, kunnes huomaat sillan (älä missään nimessä ylitä sitä). Sen jälkeen ammu tykistölläsi vihollisen portilla olevat puolustuslaitteet.

Hyökkää tukikohtaan ja tuhoa puolustus sekä vihollisen helipadit. Vie sen jälkeen viimeinen ohjuslaukaisin laukaisualueelle (GDI:n tukikohdan takana). Tämän jälkeen voit katsoa rauhassa loppuvideon.

Lisää aiheesta