Diablo 2 [10]

Näin saat paladinille tappavan hyökkäyksen. Ensin laita 3-7 Zealiin ja laita se Primary-hyökkäykseksi. Nyt etsi esine, joka varastaa joka iskulla 2-11 manaa. Ota esine käyttöön, jonka jälkeen et menetä yhtään manaa, kun käytät Zealia. Kannattaa ottaa vaikka Might toiseksi hyökkäykseksi.

Tavaroiden kopiointi ei onnistu samalla tavalla kuin ykkösessä, mutta ei se mahdotontakaan ole. Tavaroiden kopiointi onnistuu vain Open-hahmoilla (ei battle.netin Realm-hahmoilla). Ensimmäiseksi on otettava hahmosta varmuuskopio (kopioi save-hakemisto Diablo 2:n hakemistosta jonnekin) ja liity jonkun toisen pelaajan aloittamaan peliin (mielellään kotiverkossa) ja tiputa kopioitavat tavarat maahan.

Seuraavaksi tallenna ja poistu pelistä. Sen jälkeen kopioi save-hakemiston varmuuskopio takaisin ja ylikirjoita vanhat tiedostot. Nyt liity uudestaan samalla hahmolla edellä mainittuun peliin ja tiputtamasi tavarat löytyvät maasta ja myöskin inventaaristasi, koska hahmo on tilassa, jossa se oli ennen kuin liityit peliin ensimmäisen kerran.

Lisää aiheesta