Kirje lukijalta

Jukka Mattila lähetti meille kirjeen:

"Palaan kirjeessäni niinkin kauas menneisyyteen, kuin lehteen 4/99, jossa Tuija Linden laittoi pisteen kanssiromppukiihkoilulle ainakin Pelit-lehden kohdalta. Tuija ilmaisi Pelit-lehden luonteen todella hyvin ainakin minun mielestäni lauseellaan: "Miksi turhaan juosta lauman mukana?"

Pelit-lehti ei todellakaan ole lauma-eläin, se on vahva yksilö, ollut sitä aina syntymästään alkaen ja toivon, että niin se tulee aina olemaankin. Pelit-lehti on aina uskaltanut ottaa kantaa, kun eräät lehdet ennättivät jo myötäilemään, että "kyllä pelit voivat aiheuttaa taipumuksia väkivaltaan ja saatananpalvontaan... ja muuta satuilua", niin Pelit-lehti on pysynyt mielipiteidensä takana ja saavuttanut ainakin minun silmissäni (ei pelkästään tämän tapauksen myötä) edelläkävijän ja taistelijan maineen.

Pelit-lehden kaltaisia lehtiä ei ole maailmalla, saati Suomessa, ainakaan liikaa, joten toivon koko sydämestäni lämmintä ja varmaa tulevaisuutta lehdellenne."

Kiitos, Jukka, koko toimituksen puolesta erittäin lämmittävistä sanoistasi. On onnea huomata, että omat pyrkimyksemme pelimaailman raportoijana ja koko harrastuksen puolestapuhujana näkyvät kirjoituksistamme näin hyvin. Sanoit ääneen sen, minkä olemme toivoneetkin lehdestämme välittyvän.

Tarvitseeko sitä enää muuta sanoa?