People's General

Iki-ihanan Panzer Generalin jälkeläisessä täytyy pitää yksikkönsä hengissä, jos aikoo pärjätä kampanjan edetessä. Ilmaylivoimaa ei kannata hankkia suoraan arvovaltaa käyttämällä, koska se tulee törkeän kalliiksi. Parempi keino on hankkia mahdollisimman pitkän kantaman omaavia IT-lavetteja. Ne eivät maksa paljon ja ovat mukana jokaisessa tehtävässä, joten niitä voi hyvin ostaa ainakin 6-8 kappaletta. Vihollisen mahdollinen ilmaherruus romuttuu nopeasti, kun IT-lavetit ampuvat koneita alas. Tuhoutuneet koneet kun vähentävät seuraavilla kierroksilla käytössä olevia ilmaisku-pisteitä.

Vihollisen helikoptereista on myös parasta huolehtia IT-yksiköillä, jotka pystyvät hyökkäämään niiden kimppuun. Kuljeta kaikkia IT-yksiköitäsi aivan pääjoukkosi kannoilla, jotta ne ovat aina tukemassa hyökkäyksen sattuessa. Vaikka IT-yksiköt eivät kelpaakaan varsinaiseen maataisteluun, ovat ne käteviä vallattuja kaupunkeja vartioimassa.

Tykkejä hankittaessa kannattaa ottaa vain mahdollisimman pitkän kantaman omaavia. Niille kun vielä hankkii combat support -ominaisuuden eivät ammuksetkaan lopu niin usein kesken. Pitkän kantaman tykit myös tukevat omia hyökkäyksen kohteeksi joutuvia joukkoja tehokkaammin, koska ne vastaavat tuleen pidemmän matkan päähän kuin muut tykit. Älä koskaan pelkästään huolla yksiköitäsi, jotka ovat kärsineet tappioita, vaan ota niille ennemmin täydennyksiä, koska molempiin tuhrautuu kuitenkin koko kierros.

Tallenna lisäksi tilanne aina juuri ennen kuin valtaat viimeisen kohteen. Jos et saa seuraavan tehtävän alussa jotain prototyyppiyksikköä, lataa tilanne ja yritä uudestaan kunnes saat jonkin uuden yksikön.

Lisää aiheesta