Star Wars Episode 1: The Phantom Menace [4]

Vaikka suurin Tähtien sota -buumi alkaakin jo pikkuhiljaa mennä ohi, pelataan elokuvan vanavedessä ilmestyneitä pelejä vielä innokkaasti. Vaikeimmat paikat pelissä ovat varmaankin tasojen lopuilla, joten tässä ohjeita kuinka loppuhirviöt voi voittaa helposti.

MOS ESPA: Tämä hirviö voitetaan helposti menemällä pojan häkin päälle ja huitomalla valosapelilla, kun hirviö tulee lähelle. Näin et menetä yhtään healthia.

ARENA: Ensimmäinen otus on paha, tai sitten ei. Menet vain oven luo, mistä se tulee ja kun se avautuu, huido valosapelilla ja juokse eteenpäin. Näin se menettää healthia nopeasti piikeistä ja kuolee pois. Toisen otuksen voitat helposti thermal detonatorilla. Jos et halua käyttää koodeja, tee näin. Heti alussa mene kauppiaan luo, joka myy chokieta. Kysy, mistä se on tehty ja sitten myykö hän mitään muuta. Sano ensin ylempi vastaus ja sitten sano auttavasi viljelijän ystävää. Tämän jälkeen mene kauppiaan luo, joka myy Dweezeliä ja Pallieta. Kysy, myykö hän muuta ja kysy thermal detonatoria. Suostuttele hänet antamaan thermal detonator sinulle mind trickiä käyttäen. Tämä ei kuole heti, eli hoitele hänet blasterilla.

CORUSCANT: Tästä ilkimyksestä pääsee helpoiten eroon käyttämällä R65:ttä, eli säästä sen ammuksia ainakin 50 kappaletta ennen taistelua.

FINAL BATTLE: Darth Maulin tapat helposti juoksemalla hänen taakseen ja työntämällä hänet force pushilla kuiluun. Huomioi, että joudut käyttämään nopeasti peräkkäin pieniä force pusheja.

Lisää aiheesta