Äänestä Vuoden peli 2015!

Pelivuosi on päättymäisillään ja se tarkoittaa tietenkin sitä, että on Pelit-lehden perinteikkään Vuoden peli -äänestyksen aika!

[caption id="attachment_23629" align="aligncenter" width="1266"]Viime vuonna Vuoden peli -äänestyksen veivät GTA V ja Legend of Grimrock II. Viime vuonna Vuoden peli -äänestyksen veivät GTA V ja Legend of Grimrock II.[/caption]

Vuoden parhaimmistoa valitaan tällä kertaa seuraavista kategorioista:

- Vuoden toimintapeli

- Vuoden roolipeli

- Vuoden strategiapeli/simulaatio

- Vuoden seikkailupeli

- Vuoden urheilupeli/autopeli

- Vuoden kasuaalipeli

Kunkin kategorian eniten ääniä saaneet pelit etenevät tammikuussa järjestettävälle toiselle äänestyskierrokselle. Toisen äänestyskierroksen voittaja kruunataan vuoden kiistattomasti parhaana pelinä.

Ylimääräisenä äänestyskategoriana kokeilemme tänä vuonna "Vuoden comebackia", jonne on koottu aikaisemmin ilmestyneiden pelien käännösversioita, HD-remasterointeja ja lisäosia. Jotta kokonaan uudet pelit saisivat tilaisuuden loistaa, comeback-kategorian parhaita pelejä ei nähdä enää vuoden peli -äänestyksen toisella kierroksella.

Arvomme kaikkien vuoden peli -äänestykseen osallistuneiden kesken mahtavan kokoelman kuluneen pelivuoden hittejä!

Äänestämään pääset täällä!

[caption id="attachment_23694" align="aligncenter" width="1200"]Äänestäneiden kesken arvotaan vino pino tänä vuonna ilmestyneitä pelejä! Äänestäneiden kesken arvotaan vino pino tänä vuonna ilmestyneitä pelejä![/caption]