Activisionin ilmainen battleroyale ilmestyy tänään

Activision julkaisee Call of Duty: Warzone -nettiräiskinnän ilmaiseksi PC:lle 10. maaliskuuta.

Warzonessa on kaksi eri pelimuotoa. Battleroyalessa 150 pelaajaa taistelee kutistuvalla pelialueella Verdansk-kartalla ja viimeisenä hengissä oleva voittaa. Varusteet pitää kerätä maastosta tai kaadetuilta vastustajilta. Plunder-pelimuodossa taas kolmen hengen ryhmä kerää kilpaa saalista, yrittää pitää hallussaan avainkohteita ja tuhota vastustajansa.

Molemmissa pelimuodoissa on myös erikoistehtäviä, joiden tavoitteiden täyttäminen palkitaan pelinsisäisillä eduilla kuten aseilla, tarvikkeilla ja muulla saaliilla. Tehtävät vaihtelevat tietyn vastustajan ampumisesta kohteen valtaamiseen ja hallussapitoon. 

Battleroyalekaavasta poiketen kuolema ei olekaan lopullinen. Kaatuneet joutuvat Gulagiin yksi vastaan yksi -matsiin, jonka voittaja pääsee takaisin peliin. Pelissä voi myös kerätä riittävästi tuohta kuolleista nousua varten ja myös tiimitoverit voivat yrittää palauttaa kaatuneen toverinsa henkiin.

Warzonen juonena on, että se toimii sisäänheittotuotteena varsinaiselle Call of Dutylle. Ilmaisen Warzonen perusteella avautuneet Call of Duty -jutut saa tililleen vain, jos ostaa tai omistaa varsinaisen maksullisen Call of Duty -pelin.  

Warzone julkaistaan PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.