E3: Deus Ex on digipeli digipelissä

Square-Enix starttasi E3-junan ennenaikaisesti keskiviikkoisella Deus Ex Universe -striimillä, missä esiteltiin kasvanut Deus Ex -tuotteiden sarja. Päätuote sarjassa on Deus Ex: Mankind Divided, josta näytettiin pelikuvaa. Pelissä luvataan olemaan enemmän vaihtoehtoja pelitilanteiden hoitamiseen, eikä ainakaan demossa ollut pakko tappaa ainuttakaan vihollista.

Uudeksi pelimoodiksi julkistettiin Deus Ex: Mankind Divided - Breach, missä räiskitään Tron-tyylisessä virtuaalitodellisuudessa. Omaa kulmikasta Breach-hahmoaan voi kehittää kokemuspisteillä vahvemmaksi ja parasta pistesaalistaan voi vertailla muiden pelaajien kesken netissä. Breachissa on oma tarinansa, omat hahmonsa ja pelimuotoa luvataan myös ylläpitää ja päivittää julkaisun jälkeen.

Deus Ex -universumiin kuuluu myös kirjan, graafisen novellin, vaatemerkin ja jopa Open Bionics -yhtion luoman virallisen Deus Ex -käsiproteesin lisäksi tietenkin mobiilipeli. Kesällä ilmestyvä Deus Ex GO jatkaa Hitman GOn ja Lara Croft GOn puzzlejalanjäljissä, tosin tällä kertaa mukana on myös mahdollisuus luoda omia puzzleja.

Deus Ex: Mankind United ilmestyy 26. elokuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Deus Ex: Mankind Divided - Breach -traileri

Deus Ex Go -traileri