Fantasy Flight perusti sähköpeliyhtiön

Lautapeliyhtiö Fantasy Flight ilmoitti perustaneensa tietokonepeleihin erikoistuvan Fantasy Flight Interactive -firman. Tarkoituksena on tehdä Fantasy Flight -lautapeleihin ja niiden teemoihin noujautuvia tietokonepelejä. Mobiili- ja konsoliversiot ovat myös harkinnassa, mutta idean kantavuutta kokeillaan ensin Steamissa.

Fantasy Flight on suunnitellut muutamia tietokonepeleihin perustuvia lautapelejä esimerkiksi XCOM-co-op-pelin, jossa täppäri hoitaa pelinjohtajan roolin. Yhtiö on julkaissut myös lautapeliversiot Doomista, Falloutista ja Civilizationista.

Firman miniatyyripeli Star Wars: X-Wing kävisi vuoropohjaisesta taktiikkapelistä liki sellaisenaan. Arkham Horror -lovecraftailun perusideaa ovat jo kopioineet muut mobiili- ja tietokonepeliversiona. Fantasy Flightin korttipelit kuten Game of Thrones, Lord of the Rings ja Netrunner todennäköisesti toimisivat myös pc-versioina, jos ansaintamalli muutettaisiin free-to-playksi.

Fantasy Flight Interactive ei lehdistötiedotteen mukaan tyydy vain versioimaan lautapelejä, vaan aikoo tehdä myös kokonaan uusia pelejä.Ensimmäisestä julkaisusta ja sen aikataulusta ei ole vielä tietoa.