Gloomhaven-jatko-osa räjäytti pankin Kickstarterissa

Frosthaven on noussut superhitiksi Kickstarerissa. Frosthavenin ennakkomyynti rikkoi kolmessa tunnissa 3 miljoonan dollarin rajan ja ylitti viikossa 6 miljoonan dollarin rajapyykin.

Peli on lautapelimaailman supertähdeksi nousseen Gloomhaven-roolipelin jatko-osa. Frosthaven sijoittuu samaan maailmaan kuin Gloomhaven, mutta pohjoiseen lumiselle rajaseudulle, jossa Frosthaven-kaupunkia uhkaa tuhoutuminen. Paikalle sattumalta saapunut sankarijoukko saa vastuulleen kaupungin pelastamisen oman henkensä kaupalla.  

Pelinä Gloomhavenin vahvuus on kampanjamoodissa, sillä lautapeli muistuttaa perinteistä roolipelaamista modernein lautapelimaustein. Tarinassa on jatkuvuutta, koska pelaajien ratkaisuilla on pidempiaikaisia seurauksia kampanjassa. Frosthaven lupaa kaikkea lisää, mikä perinteisesti vetoaa Kickstarter-yleisöön. Paketissa tulee mukana valtavasti kamaa: figuja, tarroja, vihkosia, kampanjakirjoja, tapahtumakortteja, henkilökohtaisia questeaja ja varustepakka. 

Isaac Childresin suunnittelema ja Cephalofair Gamesin julkaisemalla Frosthaven pitäisi ilmestyä joskus. Kickstarter-kampanja päättyy huhtikun lopussa.