Hearthstone saa uuden lisärin ja mekaniikan

Blizzard julkisti Hearthstone-keräilykorttipelin neljännen laajennuksen: The Grand Tournament lisää 132 korttia ja uuden Inspire-mekaniikan.

Laajennuksen teemana ovat sankareiden turnajaiset, joten kortit keskittyvät sankarivoimien ympärille. Uusi Inspire-ominaisuus aktivoituu, jos Hero Poweria käytetään. Paljastetuissa korteissa on myös useita minioneita, jotka vaikuttivat suoraan Hero Poweriin.

Esimerkiksi maagin Coldarra Draken pelaamalla pystyy käyttämään Hero Poweria niin monta kertaa kierroksessa kuin mana riittää. Maiden of the Lake -minionilla taas Hero Powerin hinnan voi pudottaa yhteen manaan.

coldarradrakemaidenofthelake

Todennäköisesti heropowerin vaikutuksen lisääminen hidastaa pelityyliä nykyisestä, mutta lisärin merkitys metapeliin paljastuu vasta, kun kaikki uudet kortit tunnetaan. Blizzard paljastaa kortteja tasaiseen tahtiin Hearthstonen sivuilla.

The Grand Tournamentin ilmestymispäiväksi on ilmoitettu elokuu. Ennen julkaisupäivää tulee myyntiin 45 euron ennakkopaketti, jonka ostamalla saa uuden korttitaustan ja 50 pakkaa boostereita. Julkaisun jälkeen boostereita voi ostaa kullalla tai suoraan rahalla Goblin vs Gnomes -tyyliin. Grand Tournament kortteja voi myös voittaa areenapalkinnoissa.