Jesse Vainikka voitti tiimeineen miljoonatilin

Saara Aallon kakkostila X Factorissa ja Suomen sählymestaruus olivat toki hienoja, mutta viikonlopun torille.fi-suorituksesta vastasi Jesse "JerAx" Vainikka. Vainikan edustama OG-joukkue voitti Boston Major -turnauksen Dota 2:ssa. Turnauksen voitto toi joukkueelle miljoona dollaria ja paikan vuoden 2017 International-pääturnaukseen, jonka palkintopotti nousi viime vuonna yli 20 miljoonaan dollariin. 

OG:n voitti viime vuoden kolmesta Major-turnauksesta kaksi, mutta viime kauden joukkueesta pelaavat OG:ssa enää vain tanskalainen Johan "n0tail" Sundstein ja israelilainen Tal "Fly" Aizik. Jesse Vainikka siirtyi joukkueeseen syyskuussa siirtoikkunan avauduttua ja pelaa OG:ssa niin sanottua support-roolia. OG voitti pudotuspeliturnauksessa MVP Phoenix luvuin 2-0, WG. Unityn 2-1,  EG:n 2-0 ja finaalissa kaatui Ad Finem luvuin 3-1. Ad Finem oli myös turnauksen suurin yllättäjä, sillä kreikkalaisjoukkue oli mukana Major-turnauksessa ensimmäistä kertaa.       

Dota 2 -kaudella on nykyään vain kaksi Major-turnausta International-pääturnauksen lisäksi. Kauden toinen Major-turnaus pelataan Kiovassa 20.-23. huhtikuuta.