Katso mille alustalle suomihitti nyt kääntyykään!

oceanhorn-steam-screenshot

Suomalainen pelistudio Cornfox & Brothers ilmoitti tänään julkaisevansa Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas -pelin PC-version Steam-pelikaupassa 17. maaliskuuta. Applen App Storessa menestystarinansa aloittaneella pelillä on maailmanlaajuisesti jo lähes miljoona pelaajaa.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas yhdistää kiehtovan tarinankerronnan, henkeäsalpaavan 3D-grafiikan ja jännittävän pelikokemuksen unohtumattomaksi toimintaseikkailuksi. Pelaajan tehtävänä on ratkaista muinaisen merihirviö Oceanhornin ja Arkadian kuningaskunnan arvoitukset. Pelissä matkataan läpi tuntemattomien merien, ratkotaan arvoituksia, taistellaan hirviöitä vastaan, opetellaan taikoja ja etsitään muinaisia aarteita.

“Meille oli alusta asti selvää, että Oceanhornin kaltainen nostalginen seikkailupeli olisi kuin kotonaan PC:llä. Mobiiliversion valtaisa suosio antoi meille mahdollisuuden tuoda peli myös Steam-yleisön iloksi", sanoo Heikki Repo, Cornfox & Brothersin luova johtaja ja yksi perustajista. “Meistä on hienoa, että Oceanhorn lanseerataan maaliskuussa Steamissä ja myös PC-pelaajat pääsevät mukaan seikkailuun.”

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas lanseerataan maailmanlaajuisesti Steamissa 17.3.2015. Peli on tällöin ladattavissa Steam-kauppapaikasta hintaan 14.99€. Peli on saatavilla 11 eri kielellä: suomeksi, englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, kiinaksi, japaniksi, koreaksi, portugaliksi, venäjäksi ja italiaksi.