King of Dragon Passin saaga jatkuu lokakuussa

Six Ages: Ride Like the Wind käännetään lokakuussa PC:lle. Kitfox Gamesin julkaisema peli ilmestyy Steamissa 17. lokakuuta. 

Pelisarja on yksi suomalaisen pelikulttuurin erikoisuuksista. Viime vuosituhannen lopussa väki innostui King of Dragon Pass -pelistä, jonka genre on todella vaikeasti määriteltävissä. Rautakautinen heimoneuvostosimulaattori tai saagapeli lienevät genrenä lähinnä totuttaa, mutta pelimekaniikka muistuttaa myös muinaisia taistelupelikirjoja. Pelissä menestyminen vaatii, että osaa toimia ja reagoida kuin aito orlanthilainen. 

Alkuperäisen pelin myynti jäi tuhansiin kappaleisiin, joista suhteettoman suuri osuus myytiin Suomessa, mutta mobiilipeliaikakaudella kulttihitti muuttui aidoksi hitiksi, kun pelistä tehtiin päivitetty versio omppukoneille ja androidille. Mobiilimenestys oli sen verran vankka, että A Sharp julkaisi viime vuonna King of Dragon Pasille henkisen jatko-osan Six Ages: Ride Like the Wind, jossa maailmaa tarkastellaankin yhden ykkösosan vihollisheimon näkökulmasta. Six Ages on yksi parhaista mobiilipeleistä ja äärimmäisen uskollinen alkuperäiselle peli-idealle.