Lähde viikonlopuksi metsästysretkelle tai jahdattavaksi

evolve2

Xbox Live -tilistä maksaville on viikonlopun auki Evolve-räiskintäpelin Xbox One -beta. Beta päättyy 19. tammikuuta.

Turtle Rockin nettiräiskintäpelin idea on epäsymmetrinen. Neljä pelaajaa jahtaa yhden pelaajan ohjaamaa otusta, joka vahvistuu koko ajan. Betattavana on kaksi hirviötä, Goliath ja Kraken, ja kahdeksan eri metsäjähahmoa: Markov, Maggie, Val, Hank, Hyde, Griffin, Lazarus ja Bucket. Hahmojen ominaisuudet, aseistus ja roolit eroavat toisistaan. Mukana on kaikkiaan 12 karttaa, joissa toimii betan Hunt-pelimuoto.

Lauantaina avautuu Evacuation-kampanja, jossa yksittäiset tehtävät vaikuttavat seuraavien karttojen tapahtumiin. Jos esimerkiksi hirviö onnistuu tuhoamaan voimalaitoksen, seuraavassa kartassa metsästäjät kärsivät säteilystä. Jos voimalaitos säilyy ehjänä, metsästäjät saavat tuekseen automaattisia tykkitorneja, jotka nappaavat virtansa voimalasta. Dynaamisen kampanjan tehtävät ja kartat arvotaan, joten "juoni" ei ole aina sama.

Pc- ja PS4-pelaajat joutuvat tyytymään suljettuun betatestiin, jonne pääsemiseen vaaditaan kutsu. Pc-testi alkaa 16. päivä ja PS4-pelaajat pääsevät suljettuun betaan 17. päivä alkaen.

Evolve ilmestyy helmikuuun 10. päivä.