Laine ja muut NHL-tähdet tuikkivat Franchise Hockey Manager 3:ssa

Tuoreessa Franchise Hockey Manager 3 -lätkämanageripelissä ovat mukana kotoisen Liigan, Mestiksen ja Suomi-sarjan lisäksi myös NHL, josta käytössä ovat tuoreet kokoonpanotiedot. Esimerkiksi Jetsin riveissä luistelee erinomaisesti kauden aloittanut Patrik Laine.

Näkokulma pelissä on sama kuin sarjassa aina. Jäätä nähdään enintään lasissa, kun GM:n toimistolta käsin päätetään joukkueen pelaajasiirroista, ketjukoostumuksista ja peluutuksesta.

Lupaavan kuuloisesti sarjaa viedään aikaisempaa roolipelimäisempään suuntaan. Uramoodissa alter egona toimivan GM:n taidot kehittyvät vuosien myötä. Kokemusta voi kerätä ensin Suomessa ennen siirtymistä NHL-joukkueen johtoon.

Taktiikkapuolta kehitettiin lisäämällä Football Manager -hengessä pelaajille roolit, jotka vaikuttavat suoraan ukkojen toimintaan matseissa. Hyökkääjän voi määrätä esimerkiksi sniperiksi, jonka tehtävänä on kärkkyä siniviivalla syöttöä ja ampua paikasta kuin paikasta. Puolustavan hyökkääjän roolina taas on luoda varmistavalla pelityylillään ketjun tähdille tilaa säteillä.

Useiden kansallisten sarjojen lisäksi mukana ovat myös kansainväliset turnaukset. Kausi alkaa syyskuusta 2016, joten Leijonien World Cup -konttaamista voi jännittää uudelleen ja uudelleen.

FHM3:n teki urheilumanageripeleihin erikoistunut OOTP Developments.