MAINOS: Edullisin vakuudeton laina löytyy vertailemalla

Vakuudeton ja edullinen eivät välttämättä sovi monen mielestä aivan samaan asiayhteyteen. Onkin totta, että vakuudettomien lainojen korkokulut saattavat kohota nopeasti pilviin, jos lainan hakemista ei suunnitella huolellisesti, eikä lainoja muisteta kilpailuttaa. Tänä päivänä vakuudeton laina voi kuitenkin löytyä yllättävän alhaisilla korkokuluilla, kunhan vain muistat kilpailuttaa lainatarjouksia huolellisesti.

Kilpailuttamalla lainatarjoukset voit hakea palvelumme kautta edullista vakuudetonta lainaa, sillä täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen vertailemme puolestasi parhaat lainatarjoukset yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. Voit hakea palvelussamme 1 000–70 000 € vakuudetonta lainaa 1–15 vuoden maksuajalla lainasummasta riippuen ja saada lainallesi kilpailukykykyisen koron alkaen vain 4,19 %.

Lainojen vertailu auttaa selvittämään edullisimman lainatarjouksen

Vakuudeton laina on lainatuote, jonka saamiseksi sinun ei tarvitse esittää luotonmyöntäjälle erillisiä vakuuksia tai lainantakaajaa. Koska vakuudeton laina on luotonmyöntäjälle vakuudellista lainaa riskialttiimpaa, pankit ja rahoituslaitokset pyrkivät kompensoimaan lainaamisen riskiä nostamalla lainan korkoa ja lainakuluja.

Vakuudettoman lainan korkokulut saattavat nousta pilviin, jos kuluttaja ei pysy tarkkana siitä, mistä lainaa haetaan ja mikä lainan todellinen vuosikorko on. Monilla luotonmyöntäjillä on tapana mainostaa lainatuotteiden nimelliskorkoa, joka ei kuitenkaan kerro koko totuutta siitä, paljonko lainan todelliset kulut tulevat olemaan. Tällöin on tärkeää selvittää, mitä muita kuluja vakuudettomaan lainaan liittyy, sillä esimerkiksi pelkkä avausmaksu voi varsinkin pienemmässä lainasummassa vastata jo merkittävää prosenttiosuutta.

Kaikkein helpoin ja todennäköisesti myös luotettavin tapa selvittää kaikki lainakulut kerralla on tehdä lainojen vertailu. Lainojen vertailun avulla pystyt vertaamaan eri lainatuotteiden todellista vuosikorkoa toisiinsa, jolloin voit säästää lainakuluissa keskinmäärin jopa satoja euroja. Lainojen vertailu yksitellen toisiinsa vie kuitenkin aikaa, ja lisäksi todellisen vuosikoron laskeminen on esimerkkikoron avulla käytännössä katsoen lähes mahdotonta, sillä henkilökohtaisen korkotason selvittämiseksi sinun tulee aina lähettää lainahakemus luotonmyöntäjälle.

Edullisin vakuudeton laina netistä

Vakuudettomien lainojen vertailu onnistuu parhaiten palvelumme vertailukoneen kautta. Vertailukoneen avulla kilpailutamme puolestasi jopa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset ja kilpailutusta varten sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus. Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jopa muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainan kilpailutus ei edellytä sinulta lainahakemuksen täyttämisen lisäksi mitään muuta. Koska vertailemme lainatarjoukset puolestasi, sinun ei itse tarvitse laskea lainojen korkoja tai verrata niitä yksitellen toisiinsa. Järjestämme saamasi lainatarjoukset selkeään järjestykseen, josta näet ensimmäisten joukossa edullisimmat vakuudettomat lainat. Voit kuitenkin vapaasti valita lainatarjousten joukosta juuri sellaisen lainan, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi.

Ilmainen ja turvallinen vertailupalvelu

Vakuudetonlaina.com on turvallinen ja puolueeton vertailupalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat kilpailuttaa vakuudettomat lainat ilmaiseksi. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, joten voit kilpailuttaa lainatarjoukset luottamuksellisesti myös silloin, vaikka et olisi tehnyt vielä lopullista päätöstä siitä, haluatko ottaa lainaa vai et.

Vertailukoneemme kilpailuttaa puolueettomasti parhaat lainatarjoukset jopa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa sitä, että tarjoamme sinulle aina kaikkein edullisimmalla korolla varustettua lainaa ilman odottamattomia piilokuluja. Voit tutustua lainaehtoihin rauhassa ja mikäli sopiva lainatuote löytyy, voit allekirjoittaa lainasopimuksen haluamasi luotonmyöntäjän kanssa kätevästi verkossa.

Kilpailuttamalla lainatarjoukset voit löytää vertailupalvelumme kautta edullisen ja joustavan lainan ilman vakuuksia. Voit hakea vertailupalvelumme kautta 1 000–70 000 € lainaa 1–15 vuoden maksuajalla, korko alkaen vain 4,19 %. Täytä vain helppo lainahakemus ja vertailemme puolestasi parhaat lainatarjoukset jopa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta – saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeimmillaan jo muutaman minuutin sisällä siitä, kun lainahakemuksesi on vastaanotettu.


Kilpailuta vakuudettomat lainat tästä.

Kaupallinen yhteistyö: vakuudetonlaina.com