MAINOS: Miten saa netistä nopeasti edullisen lainan tilille?

Toisinaan elämässä tulee tilanteita, joissa rahat eivät yksinkertaisesti riitä millään, vaikka kuinka kiristelisi kukkaron nyörejä. Yllättävät laskut tai kodinkoneen hajoaminen saattavat pistää talouden hetkeksi aika tiukille. Jos sen lisäksi vielä ilmaantuu muita odottamattomia kuluja, rahat kerta kaikkiaan uhkaavat loppua kesken.

Kun palkkapäivään on vielä aikaa, mutta ylimääriset kulut on maksettava nyt heti, voi avuksi ottaa vakuudettoman pikavipin. Vakuudettomat lainat ovat nopeita. Lainahakemus tehdään netissä, eikä vakuuksia tarvita. Vastauksia hakemukseen alkaa tulla jo parissa minuutissa. Kun olet valinnut tarjousten joukosta itsellesi sopivan lainan ja allekirjoittanut sopimuksen, saat rahat tilillesi yleensä jo samana arkipäivänä.

Todella monet pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat vakuudettomia lainoja. Koska lainantarjoajia on niin paljon, voi olla vaikeaa päättää, mistä lainaa kannattaisi hakea. Mistä saa lainaa heti tilille? Mikä lainapaikka on luotettava ja mistä saa edullisimman lainan?

Tässä avuksi kannattaa ottaa kotimainen lainavertailupalvelu Nordic Bank. Nordic Bank tekee yhteistyötä ainoastaan luotettavien toimijoiden kanssa. Nordic Bankissa sinun tarvitsee täyttää vain yksi maksuton lainahakemus, ja voit sillä saada jopa yli 20 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen lainan, jonka saat nopeasti tilille.

Mikä pikavippi on?

Pieniä, lyhytaikaisia, vakuudettomia lainoja kutsutaan pikavipeiksi. Pikavippi on pieni laina, joka maksetaan takaisin nopeasti. Yleensä sen laina-aika on vain muutamia viikkoja tai kuukausia. Laina kannattaakin maksaa takaisin nopeasti, koska silloin korkoa ei ehdi kertyä kovin paljon.

Pikalainoja käytetään tavallisesti tilanteissa, joissa yhtäkkiä ilmaantuu ylimääräisiä menoja. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi lääkekulut, yllättäen hajonneen auton korjauttaminen tai jonkin kiireellisen hankinnan tekeminen. Kaikkeen ei millään pysty varautumaan ja saattaa käydä myös niin, etteivät säästötilillä olevat varat riitä kaikkien yllättävien kulujen kattamiseen. Pikavippiä voi hakea tällaisten asioiden hoitamiseen, joita ei voi lykätä, jos taloudellinen tilanteesi on vakaa ja tiedät, että pystyt maksamaan vipin pois myöhemmin.

Pikavippi voi olla hyvä vaihtoehto pienen rahavajeen paikkaamiseen. Jos tarvitset ison lainasumman ja pidemmän laina-ajan, kannattaa tutustua muihin lainamuotoihin. Pikavippi on järkevä lainamuoto, jos olet varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin nopeasti, esimerkiksi heti seuraavana palkkapäivänä. Tietenkään lainaa ei ole pakko maksaa kerralla takaisin, vaan sen voi maksaa pois myös erissä. 

Miksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa?

Pikavipit ja muut pienet lainat kannattaa kilpailuttaa, vaikka tarvitsetkin lainarahat tilillesi mahdollisimman nopeasti. Vaikka kyseessä olisi vain pieni 500 euron luotto, on vertailemisesti silti hyötyä, sillä korot vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen. Lainojen vertaileminen on erittäin helppoa, eikä se vie kauan aikaasi. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa, ja jo parissa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi. 

Eri rahoituslaitokset tarjoavat lainaa eri hinnalla. Sen vuoksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa. Ei ole järkeä maksaa korkeakorkoista lainaa, jos jostain toisesta paikasta löytyisi edullisempi vaihtoehto. Voit saada mukavasti säästöä, kun etsit edullisen lainan.

Myös lainojen ehdot saattavat vaihdella jonkin verran luotonmyöntäjästä riippuen. Osa pankeista ei myönnä lainaa esimerkiksi alle 20-vuotiaille. Tämä johtuu siitä, että nuoren aikuisen taloudellinen tilanne ei tavallisesti ole vielä kovin vakaa. Kaikilla luotonmyöntäjillä ei kuitenkaan tällaista vaatimusta ole. Saattaa siis käydä niin, että jokin lainapaikka ei myönnä lainaa, mutta jokin toinen myöntääkin. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta. 

Näin helppoa lainojen kilpailuttaminen on

Lainojen vertaileminen saattaa tuntua ajanhukalta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Lainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on todella helppoa ja nopeaa. Voit pienellä vaivalla saada säästettyä paljon rahaa. Lainojen vertailua ei siis kannata jättää tekemättä.

Näin kilpailutat lainat Nordic Bankissa:

  1. Valitse lainalaskurilla sopiva lainamäärä.
  2. Valitse sopiva laina-aika.
  3. Täytä helppo ja ilmainen lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään.
  4. Tarkastele lainatarjouksia ja valitse niistä itsellesi sopivin.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis huoletta täyttää hakemuksen, niin näet, millaisia tarjouksia saat eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Voit tehdä päätöksen lainan ottamisesta vasta sitten, kun olet nähnyt tarjoukset.

Vakuudettomien lainojen kiva puoli on se, että ne ovat todella nopeita. Pikavippiä haetaan netistä ja rahat saat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. Ei tarvitse odotella päiväkausia, että pääset korjauttamaan autoasi tai tekemään ostoksia, vaan saat lainan tilillesi melkein heti.

Artikkeli on Nordic Bankin mainos.