Pokemon-roolipeli tulossa Nintendo Switchille

Nintendo Switchille julkaistaan marraskuussa Pokemon Let's Go Pikachu- ja Let's Go Eevee -roolipelit. Aloituspokemonina on tietenkin version nimikkopokemon.

Let's Go noudattaa käsikonsoleiden Pokemon-roolipelikaavaa eli ideana on kerätä pokemoneja, taistella muita kouluttajia vastaan ja tutkia maailmaa. Peli noudattaa aika pitkälle Pokemon Yellow -version tapahtumia. Hahmot ovat samoja kuin Pokemon-tv-sarjan ensimmäisellä kaudella, seikkailu sijoittuu Kanto-alueelle ja tarina alkaa Pallet Townista. Kerättävänä on 151 alkuperäistä pokemonia. Taistelusysteemi on muuten suoraan käsikonsoliversioista, mutta pokemon napataan liikeohjauksella. Lisäksi mukana on myös co-op-peli, jossa kaksi kouluttajaa voi seikkailla samassa pelissä.  

Let's Golle julkaistaan lisälaite Poke Ball Plus, jota voi käyttää Joy-Con-ohjaimen sijasta. Laitteen hinta ei ole vielä tiedossa. Poke Ball Plussaa voi myös käyttää Pokemon Gon pelaamiseen aivan kuten Pokemon Go Plussaa. Pelien välillä on muutenkin yhteys, sillä Pokemon Go -mobiilipelin pokemonit voi siirtää Switchin Let's Go -peliin, jos ne elävät Kantossa.

Pokemon Let's Go ilmestyy marraskuun 16. päivä.