Rofe- ja poleleikki alkaa helmikuussa

EA ilmoitti Battlefield Hardlinen betan olevan kaikille avoin helmikuun 3. päivästä 8. päivään. Pelialustoina ovat PC, PS4, PS3, Xbox 360 ja Xbox One.

Nettiräiskintäpeli Hardline käyttää Battlefieldin pelimoottoria, mutta teema eroaa pääsarjasta. Hardlinessa vastakkain ovat raskaasti aseistetut ammattirikolliset ja poliisin erikoisyksiköt. Käytössä on kaikkea mahdollista kalustoa henkilöautoista helikoptereihin.

Betassa pelattavana on kolme karttaa ja pelimuotoa. Hotwiressä roistot yrittävät varastaa tietyt autot ja poliisit estää yrityksen. Bank Jobissa rosvot ryöstävät pankkia, minkä poliisit yrittävät pysäyttää. Kolmantena on perus-Battlefieldeistä tuttu aluevaltauspelimuoto Conquest, jossa molemmat puolet kamppailevat tiettyjen karttapisteiden hallinnasta.

Mukana on myös Hacker Mode, jossa yksi pelaajista voi käyttää kartan valvontakameroita ja antaa ohjeita tiimiläislleen. Hacker Mode on auki kaikissa betan pelimuodoissa.

Battlefield: Hardlinesta oli jo beta viime kesänä, mutta vastaanotto ei ollut varauksettoman innostunutta. EA  reagoi siirtämällä julkaisupäivää viime syksystä vuoden 2015 puolelle, jotta Visceral Games saisi enemmän kehitysaikaa. Näillä näkymin Battlefield: Hardlane ilmestyy 17. maaliskuuta.