Suomen panssarit valtasivat Venäjän

world-of-tanks-finalnd

Suomalaisille virtuaalipanssarimiehille ei kannata alkaa. Sen oppi World of Tanks.

suomenlippu

Pari viikkoa sitten suomalaiset wotaajat istuivat ilta ja saivat kuningasidean: mitä jos Suomi-klaanit ryhtyvät yhteistyöhön ja piirtävät Suomen lipun liehumaan Venäjän sydänmaahan?

Ja niinhän ne piru vie tekivät, laajana rintamana ja kasuaalipelaajien avustamana. Suurimmat klaanit irtisanoutuivat sen hetkisistä liitoistaan projektin ajaksi ja Suomi -liittouma syntyi.

SPOFin Kasper Vuorinen kertoo: " Clan Warsia pelanneet  ymmärtävät varmasti mikä homma on pyörittää 15 klaania, kun ottaa huomioon 30+ officerin egot huomioiden ja suomalaisen kettuilumentaliteetin, ja niin edelleen. Itse operaatiokin oli haastava, koska koska alue, jossa olimme sisälsi landing-alueita ja kovia klaaneja. Chippien siirtely, hyökkäyksien ja "covereiden" sopiminen on oma taiteen lajinsa.

En ole  aivan varma, mutta vahvasti uskon tämän olevan WoT historian suurin yhtenäinen liittouma yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.", toteaa Vuorinen, ja jatkaa:

"Me olemme pieni kansa, mutta taitomäärä siihen lukumäärään nähden on kova. Vertaisin jopa jääkiekkoon: pärjäämme kovalla tasolla vaikka meitä ei ole montaa!", toteaa Vuorinen.

Vuorisen video Suur-Suomilipun syntymästä:

 Projekti sai näkyvyyttä esimerkiksi FTR -sivustolla:

http://ftr.wot-news.com/2014/03/31/flag-of-finland-on-cw-map-eu/