Taistelu Suomen sodasta on alkanut

FinnWars (4)

Sota kaipaa tukijoita.

Legendaarinen, Suomen sotiin keskittyvä moninpelattava FinnWars -modifikaatio palaa nyt itsenäisenä pelinä. Pelin yhteisörahoituskampanja on nyt käynnistynyt ja avoinna aina tammikuun 7. päivään saakka. Kamppis löytyy täältä: http://igg.me/at/finnwars

FinnWars on eri aselajeja yhdistävä, realistinen toiseen maailmansotaan sijoittuva moninpelattava toimintapeli PC:lle. Peli on itsenäinen jatko-osa vuosikymmenen takaiselle Suomen sotia laajasti käsittelevälle modille. Modi on laajuudeltan ja sisällöltään ainutlaatuinen vielä tänäkin päivänä ja sillä on edelleen aktiivinen fanikuntansa.

Uudessa FinnWarsissa voi pelata niin suomalaisten kuin puna-armeijankin riveissä ja taistella tunnetuilla sotiemme taistelupaikoilla. Saksalaisten lisääminen pelattavaksi kansakunnaksi on yksi lisäetappi jos ensimmäinen rahoitustavoite täyttyy.

FinnWars (9)

Pelissä keskitytään asymmetrisen sodankäynnin toteuttamiseen. Tämä tarkoittaa käytännössä kalustoon ja panssareihin tukevan armeijan taistelua jalkaväkiarmeijaa vastaan. Ensisijaisena tavoitteena toteutetaan jalkaväki- ja panssarisodankäynti. Aseistus pyöriikin näiden teemojen ympärillä, eli tunnetuimmat käsiaseet varmasti löytyvät, mutta myös jalkaväen panssarintorjuntaan käyttämä aseistus on merkittävässä roolissa. Tykistö tulee mukaan niin pelaajien kutsuttavissa olevina tykistöiskuina kuin kentissä mukana olevina tykistöyksiköinä. Tykistön tulta voi myös ohjata mikäli pelaa tulenjohtajakyvyn omaavalla hahmoluokalla. Myös lentokoneet on huomioitu pelissä ja tullaan lisäämään yhtenä etappina mikäli ensimmäinen rahoitustavoite täyttyy.

Peli tullaan toteuttamaan Unreal Engine 4:llä, joka mahdollistaa keskittymisen itse pelin kehittämiseen teknologian sijasta. Tällä hetkellä peli on varhaisessa alphavaiheessa. Kehityksen osalta pelin tulee olemaan betatestissä ennen ensi vuoden itsenäisyyspäivää, ja lopullisessa julkaisussa ennen Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlia vuonna 2017.

Lisämateriaalia FinnWarsista:

http://finnwars.com/

FinnWars (3)

FinnWars (8)