Total War: Warhammer 2 on jo tekeillä

Total War: Warhammer 2 on jo tekeillä, ilmoitti Sega.

Creative Assemblyn mukaan pelissä on neljä keskenään kamppailevaa rotua. Prinssi Tyrion johtaa suurhaltioita. Vanhoja jumalia palveleva pappi Mazdamundi komentaa liskoarmeijaa. Velhokuningas Malekith hallitsee yöhaltioita. Neljättä rotua ei vielä paljastettu, mutta trailerin lopun perusteella neljäs armeija olisi skaven.

Kampanjassa maailma on taas vaarassa. Tuhansia vuosia sitten suurhaltiamaagit loivat taikapyörteen, joka imi itseensä kaiken magian, jonka voimalla kaaoksen demonit ajettiin omaan ulottuvuuteensa. Nyt Great Vortex uhkaa hajota, mikä nähdään niin uhkana kuin mahdollisuutena. Neljä armeijaa taistelee pyörteen ja sen taikavoimien hallinnasta, osa pelastaakseen maailman katastrofilta, osa valjastaakseen voimat omiin tarkoituksiinsa.

Kampanja sijoittuu Lustrian, Ulthuanin, Naggarothin ja Southlandsin mantereille. The Great Vortex -kampanja kuulostaa ainakin pressitiedotteen perusteella hyvältä. Pyörteen hajoaminen vaikuttaa maailmaan kiihtyvällä tahdilla, mikä luo kampanjalle jännitteen, aikarajan ja toivottavasti loppuhuipennuksen. Luvassa on kehittyviä komentajia, valtakunnan hallintaa, armeijan päivittämistä ja kampanjatavoitteita. Pyörre hajoaa tai vakautuu sen mukaan, mikä osapuoli on kampanjassa voitolla.

Total War: Warhammer 2:lla ei ole vielä ilmestymispäivää, mutta Steamin ennakkomyyntisivuilla ilmestymisvuodeksi ilmoitetaan 2017.