Tulossa - Odottakaa, olkaa hyvä!

14. huhtikuuta

Grand Theft Auto V

PC

Kiitos alati vaihtuvien julkaisupäiviensä, pc:n Getari on viihtynyt tällä aukeamalla harvinaisen pitkään. Tämän pitäisi aikuisten oikeasti olla viimeinen kerta, sillä ellei jotain katastrofaalista tapahdu (tyyliin maailmanloppu), kuumeisesti odotettu rötössimulaattori on tätä lukiessasi ilmestymäisillään. Vaikka pitkä odotus harmittaa, kyseessä on sentään viime vuosien paras “sandbox”, josta ei tekeminen lopu sitten millään.

14. huhtikuuta

Mortal Kombat X

PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Sattumaa tai ei, ysäriväkivallan airueet Carmageddon ja Mortal Kombat ilmestyvät uusine versioineen miltei peräjälkeen. Siinä missä Carmageddon on yhteisörahoitettua indietä, Mortal Kombat X:n takana on AAA-tason rahoitus ja Warner Bros.:n markkinointimuskelit. Aiempien Mortal Kombatien tapaan “X” edustanee mätkintäpeliummikoille soveltuvaa suoraviivaisempaa mäiskintää.

23. huhtikuuta

Carmageddon Reincarnation

PC

Carmageddon on yksi pelihistorian varhaisimpia kohupelejä. Eikä ihme, sillä pelin päämääränä oli viattomien jalankulkijoiden jyrääminen törkeän näköisesti tuunatuilla hirviöajoneuvoilla. Carmageddon Reincarnation yrittää päivittää 1990-lukulaiset verikekkerit nykypäivään. Jos se nyt on mikään tae mistään, niin tekijät ovat ainakin samoja kuin alkuperäisessä Carmageddonissa.

6. toukokuuta

Wolfenstein: The Old Blood

PC, PS4, Xbox One

Ruotsalaisten tekemä Wolfenstein: New Order oli viime vuoden viihdyttävimpiä räiskintäpelejä, joten äskettäin julkistettu The Old Blood -lisäosa oli kerrassaan miellyttävä yllätys. Tarkalleen ottaen kyse on itsenäisestä pelistä, jossa kuvataan supersolttu B.J. Blazkowiczin edesottamuksia toisen maailmansodan alkuvaiheissa. The Old Bloodissa vieraillaan jopa Wolfensteinin linnassa.

8. toukokuuta

Kirby and the Rainbow Paintbrush

Wii U

Wii U:n Kirby ilmestyy Euroopassa pahasti myöhässä, sillä peli on ollut saatavilla Japanissa ja Pohjois-Amerikassa jo kuukausien ajan. Rainbow Paintbrushissa tasoloikinta perustuu Wii U:n kosketusnäytölle piirrettäviin sateenkaariin, jotka muuttavat vaaleanpunaisen otuksen kulkua.

19. toukokuuta

Farming Simulator 15

Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4

Pc:lle jo viime syksynä ilmestynyt Farming Simulator 15 saadaan kylvökauden kunniaksi myös konsoleille. Maatalous on Farming Simulatorissa loppujen lopuksi sivuseikka, pääasia on erilaisilla koneilla rymistely.

19. toukokuuta

The Witcher 3: Wild Hunt

PC, PS4, Xbox One

Pitkien viivästysten kampittama kolmos-Noituri alkaa olla niin tiukassa kuosissa, että uskallamme veikata toukokuun julkaisupäivästä pitävää. Lue sivulta 14 Tuukka Grönholmin ensivaikutelmia pelistä!

Mukana myös: Legacy of Kain

Kirjallisuudessa on Draculansa, televisiolla Eric Northmaninsa, mutta kuka muistaa pelien vampyyrivaliot, herrat Kain ja Raziel? Toukokuun Pelit-lehdessä sukellamme Legacy of Kainin maailmaan.