Un'Goro lisää Hearthstoneen muutakin uutta kuin kortteja

Blizzard julkisti Hearthstonen seuraavan laajennuksen. Huhtikuussa ilmestyvä Journey to Un'Goro lisää peliin 135 uutta korttia ja kaksi uutta mekaniikkaa. Laajennuksen teemana on dinosaurusten täyttämä Un'Goro -kraateri, mutta dinojen sijaan korttien yhdistävänä teemana ovat elementaalit. Elemental lisätään uutena mionion-luokkana peliin. Samalla osa vanhoista korteista päivitetään Elemental-minioneiksi.Un'Goro lisää peliin Adapt-mekaniikan. Adapt muistuttaa Discover-mekaniikkaa, sillä Adaptissa valitaan yksi kolmesta satunnaisesti valitusta kortista. Kolme satunnaista korttia valitaan kymmenestä eri Adapt-kortista, jotka kaikki antavat minionille uuden ominaisuuden. Ominaisuudet vaihtelevat tauntista kestopiste- ja hyökkäysbonuksiin. 

Toinen uusi mekaniikka on Quest. Quest-kortit ovat aina legendaarisia, joten niitä voi olla pakassa vain yksi. Lisäksi Quest-kortti on aina avauskädessä. Quest-korteissa on ennakkoehto, jos se täyttyy, Quest-kortti siirtyy seuraavaan vaiheesen. Esimerkiksi priestin Awaken the Makers -kortissa tehtävänä on saada peliin 7 Deathrattle-minionia. Jos tempussa onnistuu, saa palkinnoksi Amara: Warden of Hope -kortin. Amara on 5 manan 8/8-minion tauntilla, mutta nostaa myös sankarin elinvoima 40:een. 

Laajennuksessa jokainen classi saa kaksi legendaarista korttia: yhden questin ja yhden otuksen. Hahmokohtaisten legendaaristen korttien lisäksi laajennuksessa on viisi neutraalia legendaarista korttia.  

Journey to Un'Goron ilmestyminen huhtikuussa tarkoittaa, että pelissä alkaa Year of Mammoth, jolloin Blackrock Mountain-, The Grand Tournament- ja League of Explorers -laajennusten kortit siirtyvät wild-formaattiin. Blizzard paljastaa taas kortit tipoittain, seuraavat korttijulkistukset luvattiin maaliskuun 17. päivänä.