Viikonloppu on Digiexpon

Halli 6

Helsingin Messukeskuksessa pidetään ensi viikonloppuna eli 30.10.-1.11. Digiexpo-messut, jossa esitellään pelejä, pelaajia, laitteita ja pelaamista.

Messuilla nähdään ainakin juuri ilmestynyt Halo 5: Guardians, tulevista peleistä muun muassa Star Wars: Battlefront ja virtuaalitodellisuudesta Oculus Rift DK2. Luvassa on myös kilpapeliturnauksia niin yleisölle kuin ammattilaisille. Kotimaisia tubettajia voi tavata Tuberpark-alueella.

Lauantaina 31.10. kello 14 paljastetaan Pelit-lehden ja Veikkauksen Peliskaba 2015 -pelisuunnittelukilpailun voittaja Pelilavalla. Tilaisuuden vetää Mikko Leppilampi, koska Pelit-lehden karhean karismaattisten toimittajien pelättiin varastavan huomio sponsorilta ja voittajalta.

eSports-alueella käydään Counter Strike: Global Offensive -turnausta, jossa kahdeksan joukkuetta taistelee 10 000 dollarin palkintopotista. Neljä joukkueista edustaa Suomea. Turnauksessa mukana olevan kotimaisen RCTIC-tiimin pelaajia voi myös haastaa ja haastatella RCTIC:in omassa loungessa viikonlopun aikana.

Tarkemman ohjelmalistauksen näkee täältä. Luvassa on niin paneelikeskustelua suomalaisesta peliteollisuudesta ja kilpapelaamisesta kuin pelimusiikkikonsertti ja speedrun-kisoja.

 

Lisää aiheesta