Cities: Skylines myynyt jo yli 5 miljoonaa kappaletta

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 09.03.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Cities: Skylines -kaupunginrakennuspelin menestystarina vain jatkuu: pelin myynniksi ilmoitetaan nyt 5 miljoonaa kappaletta.

    Tamperelaisen Colossal Order -tiimin menestyksen takana on kovan työn lisäksi myös tuuria. Peli ilmestyi vuonna 2015 erinomaisella ajoituksella, kun pettyneet genrefanit etsivät vaihtoehtoa bugisen ja jatkuvaa nettiyhteyttä vaatineen SimCityn tilalle. Maailma on ehtinyt muuttua SimCitystä, sillä nykyään pelien sijaan jatkuvaa nettiyhteyttä vaatii nuoriso.

    Cities: Skylinesin suosio haastaa jo Max Paynen aseman kaikkien aikojen menestyneimpänä (ei-mobiili)pelinä Suomessa. Remedyn Max Payne -sarjan myynniksi ilmoitettiin 7,5 miljoonaa kappaletta syksyllä 2011 ennen kuin Max Payne 3 vielä oli ilmestynyt. Alan Wake on myynyt noin 4,5 miljoonaa kappaletta.

    Cities Skylines ilmestyi PC:lle 2015 ja siitä julkaistiin konsolikäännökset Xbox Onelle ja PS4:lle 2017.
     
  2. Jaime Kubovski-Käki

    Aki Kuuppelomäki Jaime Kubovski-Käki

    Eli kyseessä luultavasti on jo oikeasti menestynein suomalainen ei-mobiilipeli, koska tuossa verrataan kaksiosaisen pelisarjan myyntiä yhden pelin myyntiin.

    Jolla tosin ei olisi muutenkaan mitään merkitystä, koska se ei ole suomalainen peli.
     
    Muokattu: 09.03.2018
  3. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    On sillä kokonaistulokseen, kun puhutaan sarjasta. Jaetaanko 7,5 miljoonaa noin kahdella vai kolmella.
     
  4. Jaime Kubovski-Käki

    Aki Kuuppelomäki Jaime Kubovski-Käki

    Jos puhutaan menestyneimmästä suomalaispelistä, niin silloin pitäisi puhua yksittäisten pelien myyntiluvuista, eikä sarjojen myyntiluvuilla pitäisi olla mitään tekemistä asian kanssa. Menestyneimmät pelisarjat ovat sitten oma kysymyksensä.

    Mitään jakamista ei tarvita. On Max Paynen myyntiluvut, Max Payne 2:n myyntiluvut, ja sitten ei-suomalaisen kolmososan myyntiluvut, joilla ei ole mitään tekemistä koko kysymyksen kanssa.
     
    Muokattu: 09.03.2018