Dawn of War 3 ilmestyy huhtikuun lopussa

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 07.03.2017.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    [​IMG]

    Warhammer 40k: Dawn of War 3 ilmestyy 27. huhtikuuta, kertoo pelijulkaisija Sega.

    Tosiaikastrategia sijoittuu Acheron-planeetalle, jossa spacemariinit, örkit ja eldarit taistelevat muinaisen superaseen hallinnasta. Yksinpelikampanjassa näkökulma vaihtuu kaikkien kolmen armeijan välillä. Yksinpelin lisäksi mukana on myös nettipeli, jossa kartalta vallataan voitto- ja resurssipisteitä.

    Dawn of War 3 yhdistää ykkös- ja kakkososien ominaisuudet. Ykkösestä otetaan yksiköiden määrä eli komennossa on ryhmän sijaan taas kokonainen armeija. Kakkosesta lainataan muokattavat sankarit. Perusyksiköiden lisäksi pelissä nähdään sotakoneita kuten Imperial Knightit tai Thunderhaw-rynnäkkökoneiden rinnalla eliittiyksiköitä, joiden päivittäminen ja ominaisuuksien aktiivinen käyttö ratkaisee taisteluita.

    Dawn of War 3:n tekee tutusti Relic Entertainment.
     
  2. Zyn

    Jussi Forelius Zyn Henkilökunta Mode

    Ykkönen oli todella päheä. Oikeastaan omaan makuun paras RTS sitten viimeisimmän Warcraftin. Kakkonen taas ei iskenyt yhtään. Tarkoittaako armeijan komentaminen sitä, että kaikki jutut saa taas rakennella ykkösen tapaan ja peliä pelataan perinteisemmän RTS-kaavan mukaan?

    Jos puhutaan parannellusta ykkösestä vain muutamilla kakkosen ominaisuuksilla, niin taitaa mennä ennakkotilaukseen.

    [edit:] Vastaankin omaan kysymykseen, sillä Wikissä oli poikkeuksellisen hyvää infoa: "In addition to returning to the traditional RTS basebuilding (as seen in the first game and its expansions)" -- miksi tätä ei vain olisi voinut kertoa pelin omalla saitilla? Varmaan oleellisin pätkä infoa koko hommassa edellisten täysin erilaisten osien faneille. No, ainakin se jostain löytyy.

    Parempi näin! Ykkönen oli sen verran hyvä.
     
    Muokattu: 07.03.2017
    Mason tykkää tästä.
  3. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Joo, vallataan resurssipisteitä/voittopistepisteitä, rakennetaan tukikohtaa jne.

    Älä ennakkotilaa. Vaikutelmani on enemmän risteytys kuin paranneltu ykkönen.
     
  4. Kuikka

    Joona Kujanen Kuikka

    Tähän mennessä en ole lukenut/nähnyt että tuo tekisi yhtään mitään paremmin kuin edeltäjänsä, päinvastoin. Vaikutelma: kauhea läjä kelvottomia ominaisuuksia ja hukattuja mahdollisuuksia. Saa olla saatanan kova modituki että tuohon tulee koskettua, vaikka W40k-faniksi itseni luenkin.

    Nillityslista, joka kasvaa päivä päivältä:
    Eipä näytä olevan isoja karttoja vaan samoja pieniä (ettei ville hermannien adhd häiriintyisi). Moninpelissä vain yksi pelimuoto ja sekin moba. Terminaattorit heittelee voltteja. Huonoja ääninäyttelijöitä. Taktiikkana "kerää pallo joukkoja ja rushaa". "--- Rewarding an aggressive playstyle rather than a defensive play style", kiitos kun päätätte miten pelata strategiapeliä. Ei muita suojia joita hyödyntää kuin suojakuplia. Kranaateilla ei viivettä räjäytykseen ja ne ovat jotain fosforipalloja - fosforipalloja muun välkkeen ja kilkkeen joukossa.

    Toivoin Warhammer: Company of Heroessia, tulikin League of Warhammer.
     
    Muokattu: 07.03.2017
    Ipe92 tykkää tästä.
  5. Tulispa pouta

    Juha Salminen Tulispa pouta

    Kakkososa on loistava peli, joka kärsii kohtuuttomasti mainehaittaa siitä että ykkösosan fanit olivat peppukipeitä launchin aikaan koska kyseessä ei ollutkaan sitä mitä heidän olisi kuulunut saada koska. Itselläni ykkösosa jäi kesken alkuvaiheessa, kakkosesta meni läpi kaikki lisäosatkin.

    Saa nähä mitä tästä tulee.
     
    Muokattu: 07.03.2017
    Astartes tykkää tästä.
  6. Zyn

    Jussi Forelius Zyn Henkilökunta Mode

    Ykkönen oli nimenomaan WH40k: CoH ja siksi siisti! Tai pikemminkin CoH oli WH40k Dawn of War: Now in Normandy. Same difference.

    Mutta pläh. Elättelin jo toivoa ja samanlaista uudistusta, kuin minkä Starre kävi läpi.
     
  7. Max_lurk

    Guest Max_lurk

    Itseäni eniten harmittaa tuo 'kolmen rodun yhteiskampanja' jossa mitä luultavimmin ensin nuijitaan joku rotu ensin maanrakoon jotta sitten toinen kampanja saa alkaa nuijitun rodun ylösnostamisella ja valmistelulla siihen että kolmas rotu kohdataan kun ykkösrodun kaverit on saatu stalemate -tilanteeseen. No thanks.
     
  8. RavenWolf

    Tommi Aaltonen RavenWolf

    Ei helvetti. Odotin tätä niin paljon, mutta enää en juuri odota. Noh. Enemmän aikaa Mass Effect Andromedalle sitten...