Elite: Dangerousin salat auki

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja nnirvi, 17.12.2014.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. nnirvi

    Niko Nirvi (Pelit) nnirvi Henkilökunta Admini

    nnirvi submitted a new blog post:

    Elite: Dangerousin salat auki

    [​IMG]





    Eikä oman avaruusaluksen ohjailu onnistukaan heittämällä?

    Forger on tehnyt loistavan oppaan Elite: Dangerousin saloihin.

    https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=34437

    Ladattavissa Mediafirestä:

    http://www.mediafire.com/download/5jxh750heuhzedw/Elite Dangerous.Pilots Guide.Manual.Tutorial.pdf

    tai vaihtoehtoisesti

    http://www.scribd.com/doc/236560722/Elite-Dangerous-pilots-guide-manual-tutorial
    Continue reading the Original Blog Post
     
  2. On niin buginen roska ettei paljoa kiinnosta. Tämä olisi voinut olla todellinen vuosikymmenen jeesuspeli mutta siitä tehtiin väen väkisin servereistä täysin riippivainen mmo-roska.
     
  3. Peks

    Savela Pekka Peks

    Nyyh yhyy, lisää cheeseä whinen kanssa.
     
  4. Porr

    Guest Porr

    No kuule, se että siinä on serverit ei ole se ongelma, mutta ei siinä pelissä juuri mikään toimi. Hirveän hyvä runko niillä siinä, mutta ei siinä yhtään mitään peliä ole. Mikään ei toimi niin kuin pitäisi, ja kaikki on niin tyhjää ja vailla mitään oikeata immersiota että oikein naurattaa.
     
  5. Orc

    Joni Niva Orc

    On totta, että tällä hetkellä pelistä puuttuu selkeä ja helposti löydettävä suunta, joka antaisi uudelle pelaajalle tiedon, että mitä tehdä ja mihin mennä. Mutta se ei tarkoita, että suunta pelistä puuttuisi. Tekemistä löytyy hyvin paljon: helppoa ja nopeaa pikkutekemistä (kevyitä kuljetuksia yms), tai esim haasteellista ja aikaavievää metsästystä (suuren palkkion tapot suurella riskillä). Lisäksi rahaa voi tehdä pelkällä tutkimustyöllä: suunta kohti tuntematonta ja riskitön kartoitustyö tarjoaa helppoa rahaa (basic discovery scanner löytyy jokaisesta aluksesta), mutta vaatii hyvin paljon aikaa. Jopa tarinallinen runko löytyy, mutta se on hyvin vaikea tällä hetkellä löytää ja ymmärtää. Elite ei pidä pelaajaa kädestä ollenkaan, joka on toisaalta todella hyvä asia, mutta myös nostaa aloituskynnyksen erittäin korkealle. Oppimiskäyrä on hyvin jyrkkä. Jos ei tiedä mitä etsiä, ja kuinka asioita saa eteenpäin, ymmärrän, että peli vaikuttaa todella tylsältä ja turhauttavalta. Mutta sehän ei suoranaisesti ole pelin vika, mikäli pelaaja ei sitä osaa pelata. Pelin vika on se, että se ei nykyisellään tarjoa informaatiota uudelle pelaajalle ollenkaan. Tehtävät ja tekeminen pitää löytää, ja se varmasti vaikuttaa aloittelijalle äärimmäisen vaikealta ja turhauttavalta.
    Itse pelannut jo beta vaiheesta lähtien, ja tykkään todella paljon. Kesti kymmeniä tunteja ja useita forumin selailuhetkiä, jotta sisäisti peliä ja mekaniikkaa ollenkaan, mutta nyt kun takana on satoja tutkittuja uusia tähtijärjestelmiä, satoja tappoja ja kovemman tason alus ja laitteet, peli on todella nautinnollinen. Ei tietenkään sovi kaikille (kuten mikä tahansa peli), mutta jos avaruussimulaatio kiinnostaa ja kutsuu, on Elite nykypäivän paras peli siihen. Ehdottomasti!
     
  6. Superb

    Guest Superb

    Taidan pelata ihan eri peliä kuin Reiska ja Porr! Elitessä on tekemistä niin paljon ettei tiedä mistä aloittaisi ja yhtään ainutta bugia en ole 1.00 - 1.02 versioissa kohdannut. Serverit toimivat moitteetta. Peli on tarkkaan juuri sitä mitä luvattiinkin ja mitä edellisten perusteella saattoi odottaa.
     
    Orc tykkää tästä.
  7. Yöhaukka

    Esa Hietala Yöhaukka

    Kiitos tästä viestistä, vihdoin joku kirjoitti selkeän tiivistelmän pelistä.

    Meni joulun ostos listalle.

    -espi
     
    Orc tykkää tästä.
  8. Aakkonen

    AROSARKA VILLE Aakkonen

    tosissaankin eri peli :D ite oon pelannu 1.00 lähtien ja vaan tradennu ja tappanu piraattei, eipä mullakaan bugei ole ollu paitsi ennen 1.02 en saanu bountya piraatista ku poliisi sai vikan ammuksen. mut sekin korjattiin 1.02 patsissä.

    Aakkonen
     
    Valvojamuokkaus: 21.12.2014
  9. Tunteja tullut urakalla. Bugeja on niinkuin joka pelissä. Mutta ei häiritseviä. Unissakin tulee jo roudattua nötköttiä itäkeskukseen nälkäisille piraateille. Sisältöä on urakalla :)
     
  10. Kuusi viikkoa mennyt eivätkä vieläkään ole antaneet rahoja takaisin, vaikka £45 pledgellä mitään alpha/beta-testaustakaan en ole voinut harrastaa. Että sen verran huonosti näyttää Frontierilla menevän, etteivät edes läpihuutojuttuja saa nopeasti käsiteltyä pois päiväjärjestyksestä. Pistää miettimään miten lyhyen varoitusajan he tulevat antamaan palvelinten suljennasta vai loppuuko pelaaminen ihan yllättäen...
     
  11. Vai pitäisi oikein pelaajaa kädestä pitää, että osaisi jotakin tehdä :D Vaikuttaa ihan siltä, että Eliteen ovat pettyneet sellaiset nykylapsukaiset joiden käsitys monimutkaisesta simulaatiosta on World of Tanks, joille pelimanuaali on täysin tuntematon käsite ja jotka eivät ole koskaan edes nähneet sitä konetta, jolla Eliteä alunperin tahkottiin :D
     
  12. mjk

    M Ja J Karhunen mjk

    Jos tosiaan on ollut tarkoitus tehdä joku Flight Simulator avaruudessa, niin ohjekirja on ihan paikallaan. Noin yleisesti ottaen käyttöliittymä on epäonnistunut, jos sen käyttö ei onnistu ilman ohjekirjaa.

    M.K
     
  13. Ghouli

    Teemu Huhtala Ghouli

    Eipä tuossa itte tarvinnut manuskaa vilkaista kuin mielenkiinnosta.