Mighty No 9 tulee juhannuksena

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 03.05.2016.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Mighty No. 9 tulee juhannuksena

    https://youtu.be/6U_VQg2d7Hc

    Mighty No. 9 on viimein valmis ja menossa kultaan, paljastaa Keiji Inafunen blogipäivitys. Peli saadaan Suomeen juhannukseksi. Alun perin pelin piti ilmestyä jo keväällä 2015.

    Mighty No. 9 päivittää Mega Man -toimintapelien idean nykyaikaan. Tekijöiden mukaan luvassa on vauhdikasta ja haastavaa kaksiulotteista tasoloikkatoimintaa. Pomoja kukistamalla voi päivittää sankarin varusteita.

    Mighty No. 9 keräsi Kickstarterissa 3,8 miljoonaa dollaria. Projektin läpimeno yhteisörahoituspalvelussa oli selviö, koska tiimiä vetää Keiji Inafune, joka tunnetaan alkuperäisen Mega Man -sarjan graafikkona. Hän on myöhemmin ollut muun muassa Onimusha-, Dead Rising- ja Lost Planet -tiimeissä Capcomilla. Nykyään Keiji Inafune työskentelee perustamassaan Comcept-firmassa.

    Mighty No. 9 ilmestyy kesäkuun 24. päivä PS3:lle, Xbox 360:lle, Wii Ulle, PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. PS Vita - ja Nintendo 3DS -versiot saadaan myöhemmin.
    Alkuperäiseen kirjoitukseen.
     
    Muokattu: 03.05.2016
  2. Glottery

    Riku Hokkanen Glottery

    Ihanan "hauska" traileri.

     
  3. riki_88

    Riku Kinnunen riki_88

    Ai että näytti just sellaselle ku hauskan videopelin kuuluukin. Hienoa että käytti vuoden paranteluun eikä julkaissu vaa keskivertoa. Ja ite pelasi lapsena megamanei nii tuommoselt kuuluuki sen näyttää!
     
  4. Jka

    Jukka Kemppainen Jka

    Porukka on näköjään loukkantunut tästä trailerista. Ilmeisesti, koska toi äijä selostaa kuin jollekin lapselle ja kertoo vielä ilkeän vitsin animesta.
     
    Muokattu: 27.05.2016
  5. OmegaPottamies

    Juho Pohjalainen OmegaPottamies

    Ja koska se näyttää niin helvetin halvalta.
     
  6. Veksu

    Matti Veekamo Veksu

    Olis kyllä ollut mielenkiintoisempi kaksdeenä. Rakkaudella Megamies.
     
  7. Tuomainen

    Tuomas Lahti Tuomainen

    Näyttää kyllä vähän tylsältä. Toisaalta myös hyvältä koska Megamanit on niin hyviä. Mutta, komboja? Pisteitä? Viemässä suotta tilaa ruudulta ja tuomatta mitään lisää. Toivottavasti tulee hyvä mutta vähän jännittää t. megaman x fani
     
  8. Celebros

    Harri Ilkko Celebros

    Onko vielä nähty 2d peliä 3d hahmoilla, joka näyttäisi hyvältä?
     
  9. Elämänsä basisti

    Juho Penttilä (Pelit) Elämänsä basisti Henkilökunta Mode

  10. Flash

    Teemu Ahonen Flash

  11. Renki

    Ville Wikström Renki Henkilökunta Mode

    Ennakkotilasin Wii U:lle koska se tuntui hyvältä ajatukselta ostaa juuri kyseiselle alustalle. Katsotaan ehtiikö tätä oikeasti pelata ikinä, vaikuttaa kiinnostavalta. Mega Manit 1-4 minulla onkin NES:lle, vitonen vielä puuttuu (kutonen on vain NTSC-alueelle joten sitä ei lasketa).
     
  12. Celebros

    Harri Ilkko Celebros

    Olisin voinut vaikka vannoa että ne oli 2D hahmoilla! Mut ei tosiaan ollutkaan, joten yksi löydetty! Trinetkin on ihan okei, muttei jäänyt mitenkään erityisesti mieleen.
     
  13. Nihilant

    Saska Lång Nihilant

    NSMBU on ihan karkkinätti.
     
  14. Celebros

    Harri Ilkko Celebros

    Nuo Mariot on just tosi rumia minusta. Mut siitä tuli mieleen että Yoshi's Woolly World on törkeän hieno!
     
  15. OmegaPottamies

    Juho Pohjalainen OmegaPottamies

    2D näyttää aina paremmalta. Mikäli pelin ei tarvitse olla 3D:tä pelattavuuden tai sellaisen takia, sen pitäisi olla täysin 2D:tä - 3D-hahmot muuten 2D-pelissä on täysi typeryyden huippu.

    Tää on fakta.
     
  16. Nihilant

    Saska Lång Nihilant

    Se on kyllä nätti peli! Hassua että unohdin vaikka hyllystä löytyykin.
     
  17. Paladin777

    KELHO SAULI Paladin777

    Olisi kivaa kun Pelitissä Mighty no 9 kunniaksi julkaistaisiin Megaman tribuutti. Pelisarja on rokannut pitkään ja hartaasti, varsinkin 1-5 pelit ovat monelle aikuiselle nyt kultaisen Nintendo ajan helmiä, joita onneksi voi steamissä mehustella. Megaman on myös monella tapaa yksi parhaita 2d shoottereita ikinä. Mielenkiintoista oli myös armoton Megaman 1 systeemi missä tietyllä aseella piti kukistaa tietty pomo. Myöhemmin kehitys sitten vei eteenpäin ja kaikki bossit oli läpäistävissä perus megabusterilla. Heino pelisarja, joka ei vain pystynyt uudistumaan niin kuin Zelda ja Mario tekivät! Mutta uskoisin, että sarjalla oli iso vaikutus pelien kehitykseen.
     
  18. OmegaPottamies

    Juho Pohjalainen OmegaPottamies

    Varmasti tulee.
     
  19. jj

    Joni Rintala jj

    Itsehän pelasin hetki sitten jotain todella vanhaa Megamania, ei nyt mitenkään ensimmäinen kerta mutta en niitä ole paljoa pelaillut kun en snessiä omistanut. Pakko sanoa että ihan kamalat kontrollit ja ärsyttävä knockback vihollisista jotka vain imee panoksia kunnes kuolee. Kokeilin ainakin jotain aavikko- ja jääkenttää, en päässyt edes bossiin asti kummassakaan.
     
  20. Renki

    Ville Wikström Renki Henkilökunta Mode

    Minä olen ostanut vasta tämän vuoden puolella NES:lle Mega Manit 1-4, vitonen vielä puuttuu (se maksaa ihan tolkuttomasti loosenakin). Hauskahan noita on pelailla, kolme ensimmäistä on menty jo läpi. Mighty No. 9 tuli ihan tämän Nintendo-taustan takia hommattua Wii U:lle, vaikka sen saisi muillekin laitteille.

    Vinkkinä niille jotka eivät halua alkuperäisiä NES-pelejä: http://www.pelimies.fi/mega-man-legacy-collectio-ps4.html

    Mighty No. 9:ää on muuten jo näkynyt joissain kaupoissa, ainakin Facebook-ryhmään joku postasi kuvan kun oli ostanut pelin jotain marketista.
     
    Muokattu: 20.06.2016
  21. Paladin777

    KELHO SAULI Paladin777

    SNES Megamanit on Megaman X, ero NES Megaman no aika huomattava, enkä tällä komenntilla tahdo halkoa hiuksia. Kannattaa ehkä aloitella jostain NES Megamanista, esim. Megaman 2, jota voi pitää sarjan yhtenä legendaarisimmista peleistä. Vaikeusaste on tuossa aika paljon helpompi ja armollisempi. Sitten vielä NES peleistä pitää muistaa, ettei ne ole nykypäivän "pullamössöä", jotka opettavat kädestä kiinnipitäen. NES pelit oli joskus todella epäreiluja ja vaativia. Megaman sarjan kuuluu taas niihin, jotka olivat opittavissa ja reiluja ja todella hyvillä kontrolleilla. Mutta noita pelejä ilman joykaa ei kannata edes pelata. Itsellä joskus NES joykka juurtui käsiin kiinni, ja tulosta Megamaneissa syntyi niin hyvin, että suurimman osan pelasin kuolematta kertaakaan läpi!Varmaan vieläkin jos saa NES joykan käteen, niin hommaa tulee jostain lihasmuistista, niin monta kertaa hommaa on hinkattu.

    SNES Megamaneista. Megaman X on ehkä helpoin noista. Megaman X 2 nostaa heti vaikeustasoa ja Megaman X 3 on vaikein. Vaativat kuitenkin paljon enemmän opettelua kuin esim. moni NES Megaman. Tosta pitää huolen jo useampi nappi ja lisätyt ominaisuudet. Pelin vaikeusaste on myös aloittelijalle armoton.

    NES Megamaneihin voi tutustua Steamissä ainakin Megaman kokoelmalla. Itsellä kaikki löytyy vielä NES kasettina, mutta noi tosiaan taitaa nykyään maksaa hunajaa. Megaman kokoelma Steamissä on siis hyvä valinta. Jos tykkää retrosta niin kannattaa antaa Megamanille mahdollisuus! Se on osa pelikulttuurin historiaa!
     
    Muokattu: 21.06.2016