Red Dead Redemption 2 rikkoo ennätyksiä

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 30.10.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Red Dead Redemption 2 myi erinomaisesti, ilmoittaa Rockstar Games. Red Dead Redemption 2 myi avausviikonloppunaan 725 miljoonalla dollarilla, mikä on Rockstarin tilastoissa historian toiseksi paras suoritus. Peli häviää vain Grand Theft Auto V:n kolmen päivän myynnille. GTA V rikkoi aikanaan miljardin dollarin rajan.

    Ennätystuloksesta on tosin useampi mielipide. Activision ilmoitti aikanaan, että Call of Duty: Ghosts olisi rikkonut miljardi dollaria jo avauspäivänä. GTA V:n sama tulos oli 800 miljoonaa dollaria. Activision ilmoitti, että Call of Duty: Black Ops 4 -myynti ylsi 500 miljoonaan dollariin kolmessa päivässä.

    Sony tukee Rockstarin tarinaa, sillä Sony ilmoittaa Red Dead Redemption 2 murskaavan myynti-ennätyksiä. Sonyn mukaan Red Dead Redemption 2 on ennakkotilatuin peli, eniten myyty julkaisupäiväpeli ja eniten kolmen päivän aikana myyty peli PSN-verkkopalvelussa. PSN-lisämääre tarkoittaa, että kokonaismyynnissä joku peli on edellä. Sony ei valitettavasti määrittele mikä.
     
  2. Renki

    Ville Wikström Renki Henkilökunta Mode

    Toisen lähteen mukaan (linkattiin RDR2:n ketjussa) kyse oli avausviikon myynneistä ja GTAV julkaistiin tiistaina, RDR2 perjantaina. Tulokset eivät ole täysin vertailukelpoisia.
     
    Muokattu: 30.10.2018
  3. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    On se ihan riittävän vertailukelpoinen: kolme ensimmäistä myyntipäivää. Historian parhaiten kolmessa päivässä myynyt perjantaina julkaistu peli olisi jo liian hölmö ennätys, vaikka näihin keksitään aina uusi kategoria markkinoinnin tarpeen mukaan.
     
  4. Mason

    Joonas Manninen Mason

    Getarin aikaan tais olla laitekanta laajempi? Kö?
     
  5. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Noin 160 miljoonaa konetta vastaa nykyinen 120 miljoonaa.