Ultima Underworldin jatko on fanien varassa

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 05.02.2015.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Ultima Underworldin jatko on fanien varassa

    https://d2pq0u4uni88oo.cloudfront.net/projects/1594725/video-493364-h264_high.mp4



    Ultima Underworld -klassikolle suunnitellaan jatkoa, sillä Underworld Ascendant -roolipelille haetaan joukkorahoittajien tukea Kickstarterissa. Kickstarter-minimitavoitteena on kerätä projektille 600 000 dollaria.

    Underworld Ascendant -pelissä tunkeudutaan syvälle maanalaiseen valtakuntaan, sotkeudutaan paikalliseen valtataisteluun ja muokataan yksinäisestä sankarista oman pelityylin mukaisesti velho, varas, sankari tai jotain aivan muuta.

    Pelin tekee OtherSide Enterntainment, jossa työskentelee useita pelialan veteraaneja, joista osa oli mukana jo Ultima Underworldin teossa. Lisäuskottavuutta projektille antaa Arx Fatalis (Pelit 8/02, 90 pistettä), jonka taustalla hääri Othersiden Entertainmentin perustaja Paul Neurath. Arx Fatalis -pelin piti ilmestyä Ultima Underworld III -nimellä, mutta tekijät eivät saaneet tuotemerkkiä vielä vuosituhannen alussa käyttöönsä.

    Niko Nirvi hehkutti alkuperäistä Ultima Underworldia Pelit-lehden historian toisessa numerossa 1992. Pisteitä Underworld sai 98, eikä Nirvi keksinyt muuta maristavaa kuin roolipelin muistivaatimukset. Kiintolevyltä peli haukkasi järkyttävät 8,13 megaa (huomaa kahden desimaalin tarkkuus) ja muistiakin vaadittiin koneelta kokonaista 2 megaa.

    [​IMG]
    Alkuperäiseen kirjoitukseen.
     
    Muokattu: 09.02.2015
  2. Pullasuti

    Tommi Huhtala Pullasuti

    Pakkohan se oli satanen laittaa, että saa pelin paketissa ($115 postikuluineen Suomeen). Jos on edes Arx Fatalis, niin hyvä. Jos tietäisi, että olisi UW1-tasoa nykygrafiikoilla ja useammalla NPC:llä, tuplaisin.
     
  3. Porr

    Guest Porr

    aamen
     
  4. Mana

    Matti Peltoniemi Mana

    Kyllä tuohon varmasti tulee ainakin se satanen pistettyä, ehkä 150 että saa kartan mukaan. On se vaan niin houkutteleva ajatus päästä kaiken tämän ajan jälkeen taas uuteen Underworld-seikkailuun.
     
  5. jagripen

    Jukka Siponen jagripen

    Wanhan liiton monumentaalinen peli, sen ajantasaistaminen on Kulttuuriteko isolla K:lla. Ilman muuta mukana.