Viimeinen viikonloppu aikaa ostaa Alan Wake

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 13.05.2017.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Remedyn Alan Wake poistuu digimyynnistä 15. päivä toukokuuta. Syynä on pelin musiikkiraita, jonka kappaleiden myyntioikeudet päättyvät. Remedy neuvottelee musiikkioikeuksien jatkamisesta, mutta toistaiseksi tulevaisuudesta ei ole varmuutta. 15. päivän jälkeen Alan Waken pystyy toki asentamaan digikaupoista, jos pelin on jo ostanut aikaisemmin.

    Peli on ainakin Steamissa 90 % alennuksessa lauantaina kello 21 Suomen aikaa alkaen. Alennus on voimassa mahdollisesti myös Gogissa ja Xbox-kauppapaikalla, mutta niiden hinnoittelusta ei päätä Remedy.
     
    Zyn tykkää tästä.
  2. Celebros

    Harri Ilkko Celebros

    Oli näemmä jo nyt alennuksessa, eli olettaisin alen alkaneen klo 20. Tuli myös ostettua, lisärin (ja extrojen) kera hintaa jäi kokonaiset 3.69e
     
    Muokattu: 13.05.2017
  3. Hallonhillo

    Juho Leinonen Hallonhillo

    Humble Storesta sai yhdessä sekä drm-vapaan version että Steam-avaimen. Avain näytti myös olevan CE-versio eli Steamistä ostamiseen verrattuna säästin useita kymmeniä senttejä!
     
  4. Zyn

    Jussi Forelius Zyn Henkilökunta Mode

    Muokattu: 13.05.2017
  5. Mouse Teräspekoni

    Juho Ahveninen Mouse Teräspekoni

    Nytkö on tilaisuus lyödä rahoiksi kun kyttäilee tarjouksen loppumisen jälkeen tilannetta harmittelevia ja myy sitten X360-painoksen hunajaiseen hintaan?
     
  6. toora

    Jukka-Pekka Torssonen toora

    Kiitos. Rinkulaboksilla tuo on jo pelattu, mutta tarkoitus on ollut hommata delsutkin joskus. Nythän tuon saa koeajettua puuceellakin kaikkine päivineen.
     
  7. Makis

    Marko Poutiainen Makis

    Pistin vielä GOG:sta tulemaan, boksilla tuo on pelattu läpi kertaalleen (ja toisen kerran johonkin puoleenväliin). American Nightmare on roikkunut GOG:ssa ostettuna ties kuinka kauan. Tunnelmansa puolesta aivan huippukamaa, toteutus ei paikoin ole ihan samaa tasoa ja pelissä on muutama ärsyttävä piirre, kuten kirjailija, jolla on niin huono kunto, että syöpäosaston potilaatkin juoksisivat karkuun.
     
  8. Elämänlanka

    Toni Hilden Elämänlanka Henkilökunta Mode

    Kiitos, tämä on jäänyt kokonaan välistä parin tunnin kokeilua lukuunottamatta. Piti viimein napata talteen. Paikoiten ilmeisesti sopivaa Twin Peaks -fiilistä, joten maistuu varmasti hyvin kesällä kolmoskautta seuratessa.
     
  9. Renki

    Ville Wikström Renki Henkilökunta Mode

    Minulla on se Xbox 360 -version Collector's Edition. Ihan hieno kirjamainen setti. Tuo pitää säästää varalta kyllä vaikka PC-versio onkin muuten parempi.