Dragon Age: Origins on ilmaiseksi jaossa

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 09.10.2014.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Tuksa submitted a new blog post:

    Dragon Age: Origins on ilmaiseksi jaossa

    [​IMG]

    EA jakaa Dragon Age: Origins -roolipeliä ilmaiseksi Origin-digikaupassaan.

    Biowaren roolipelin hintana on vain Origin-softan asentaminen, rekisteröityminen Origin-kauppaan tai kirjautuminen sisään vanhoilla tunnuksilla. Ideana on mainostaa sekä digikauppaa että marraskuussa ilmestyvää Dragon Age: Inquisition -roolipeliä.

    Ilmainen Dragon Age: Origins löytyy täältä. Kampanja loppuu 14. lokakuuta.
    Continue reading the Original Blog Post
     
    Muokattu: 09.10.2014
  2. Firelake

    Jaakko Palojärvi Firelake

    En suosittele. Origin on paska paikka ja pelin asennus ainakin ennen vaati monenmoisen malwaren asentamista koneelle. Käytin 5 tuntia ajastani saadakseni pelin käynnistymään, selaillen forumeita ja ihmetellen outoja erroreita. Lopulta vahingossa käynnistin kaksi .exe tiedostoa samaan aikaan jonka peli näköjään vaati käynnistyäkseen.
    Pelihän on hyvä, mutta itse suosin Steamia tai vaikka kirpparin alelootaa kun puhutaan näin vanhasta pelistä. EA:n paskaa kauppaa ei kannata tukea vaikka jotain saisi ilmatteeksi.
     
  3. OmegaPottamies

    Juho Pohjalainen OmegaPottamies

    Vieläkin liian kallista.
     
    Ihmemies tykkää tästä.
  4. Oho Ainakin

    Guest Oho Ainakin

    Mitä ihmeen valitusta! Jäbä saa ladata ilmaiseksi roolipeli-klassikon ja mäkättää kun ei olisi huomista. Rauhoittukaa hyvät ihmiset. Hieman säätöä ja peli käynnistyy nätisti kuvaketta tuplaklikkaamalla.
     
  5. Zurma

    Anssi Pasanen Zurma

    Origin on parantunut huomattavasti julkaisun jälkeen. Monilla on vain (aiheestakin) EA:ta kohtaan jotain hampaankolossa, joten Originiakin sen takia vihataan. Itse sovellushan toimii tosi hyvin nykyään, sillä on hyvä asiakaspalvelu (voi palauttaa pelejä, Steamilta on ilmeisesti todella vaikeaa saada rahojaan takaisin) ja ilmaispeleissä on ihan hyviäkin tarjouksia. Lisäksi tarjontaan on pikkuhiljaa tullut myös muitakin kuin EA:n pelejä ja kilpailuhan on kuluttajan kannalta hyvästä. Sitä paitsi saihan Steamikin paljon paskaa niskaansa alkutaipaleellaan ja nyt se on Jumalasta seuraava PC-pelaajien keskuudessa.
     
    Muokattu: 09.10.2014
    Humakt83 ja Shinooby tykkäävät tästä.
  6. King Gaylord

    VARLEN T. SANTONGKUM King Gaylord

    Ainoa juttu mikä Originissä ahdistaa on ajatus siitä, että kuinka paljon näitä digikauppoja tarvitsee tulevaisuudessa koneellaan pitää, jotta voi kaikkien eri julkaisijoiden pelejä pelata.
     
  7. OmegaPottamies

    Juho Pohjalainen OmegaPottamies

    Tuskin tämä niin menee. On vain vähän aikaa kilpailua ja sitten kaikki paitsi suurin ja mahtavin häviävät hitaasti näkyviltä, kuten kävi Betamaxin ja HD-DVD:n kanssa.
     
  8. Jzi

    Jussi Koutonen Jzi

    Itse toivon, että terve kilpailuasetelma säilyy pelien digikaupassa. Parasta tietysti olisi, että nuo sosiaaliset toiminnallisuudet hoitaisi jokin 3. kilke ja pelit saisi ilman kaupan softaa.