Age of Empires 2: The Conquerors [4]

Seuraavassa Sami-sedän nopea Castle Age. Toimii parhaiten mongoleilla ja briteillä. Tee alussa kaksi taloa ja neljä kyläläistä. Laita kyläläiset heti lampaiden pariin ja lisää vielä mukaan pari uutta työläistä. Kyläläiset 9-12 menevät työskentelemään kauriiden (deer) pariin. Kun noin kaksitoista kyläläistä valmistaa ruokaa, pistä kuusi, ehkä seitsemänkin kyläläistä puiden kimppuun. Määrää vielä pari kullankaivajaa (huom. pari) kultaa louhimaan ja sen jälkeen paina Feudal Age -nappia.

Kun pääset Feudaliin, tutki Loom ja rakenna puunhakkaajillasi market ja blacksmith. Sinulla pitäisi olla tarpeeksi ruokaa siirtyäksesi Castle Ageen. Kun olet Castlessa (n. 15 min), rakenna barracks. Sitten rakenna archery range lähelle vihollistasi. Tee pari cavalry archeria ja pistä toiminnoksi stand ground. Hyökkää vihollisen puu- ja kultalähteisiin.

Pistä kyläläisiäsi työstämään kultaa ja puuta, kumpaankin paljon. Tee lisää cavalry archereita ja rakenna sitten siege workshop lähelle vihollista. Tee mangoneleita pari ja rupea pommittamaan niillä vihollisen town centeriä. Tee vielä lisää cavalry archereita ja lähetä niitä farmeihin. Muista, että sinun kannattaa tutkia Blacksmithissä kaksi nuolitekniikkaa, jotka lisäävät kantamaa. Jos vihollinen pakenee, etsi se scout cavalrylla.

Tämä temppu ei toimi teutoneja vastaan hyvin, koska teutoneilla on town center bonus, joka lisää heidän town centereidensä kantamaa.

Lisää aiheesta