American McGee's Alice [3]

Loppuvastustajan nirhaamisessa on kaksi vaihetta. Ensimmäinen vaihe käydään valtaistuinsalissa. Kävele kuningattaren luokse aloittaaksesi taistelun. Timanttimeta ilmestyy kahden pilarin taakse. Kuningattarella riittää terveyttä kuuteen musketin laukaukseen (kannattaa käyttää aseena, jos on mukana) tai kahteenkymmeneenyhteen silmäsauvan laakiin.

Kuningattaren hyökkäykset:

Psyykkinen heitto: Tekee paljon vahinkoa, juokse karkuun ilmestyvistä kipinöistä.

Jääsäde: Kohtalaisesti vahinkoa, mutta helppo väistää.

Koura: Erittäin paljon vahinkoa, joten pysy jatkuvasti liikkeessä.

Kolmoissäde: Kohtalaisen paljon vahinkoa.

Kultasäde: Tekee hyvin vähän vahinkoa, jos lainkaan.

Vihreä laukaus: Tappava kuin mikä.

Musketin kanssa kuningattaren nirhaaminen on suhteellisen helppoa. Pysyttele turvallisen välimatkan päässä kahden takaosassa olevan pilarin takana keräten energiaa säteestä. Juokse sen jälkeen lähelle ja lasauta kuningatarta päin näköä. Toista viisi kertaa, niin kuningatar kuolee.

Silmäsauvalla homma on hivenen vaikeampi, sillä ensimmäiset kaksitoista laakia on varsin vaikea saada osumaan, koska kuningatar liikkuu niin paljon. Kahdentoista osuman jälkeen vauhti kuitenkin hidastuu ja täyteen ladatulla säteellä voi saada neljäkin iskua ilman suurempaa vaivaa.

Kuoleman jälkeen paljastuu, että kuningatar jota vastaan taistelit, olikin pelkkä nukke. Kun olet saanut kultaisen vartalosuojan, todellisen kuningattaren pää tulee seinästä läpi. Kuningattaren suussa on Hullun hatuntekijän pää, jonka suussa puolestaan on Liisan pää. Saat varoituksen lähteä ja lopettaa taistelun.

Varoitukset kaikuvat kuitenkin kuuroille korville ja toinen vaihe voi alkaa. Musketti löytyy oikealla olevan suuren tason alta. Käy hakemassa se, vaikka sinulla olisikin jo musketti. Tällä kertaa aseinasi on aluksi silmäsauvan kakkoshyökkäys ja musketti homman lopettamiseen. Kuningattarella riittää terveyttä neljään sauvan iskuun ja kahdesta kuuteen musketin laukaukseen.

Kuningattaren hyökkäykset:

Vasemman käden isku: Tekee paljon vahinkoa ja erittäin vaikea väistää.

Oikean käden yläosan raketit: Kohtalaisesti vahinkoa, helppo väistää.

Happo: Kohtalaisesti tai paljon vahinkoa, mutta on helppo väistää.

Sinisilmäsäteet: Kohtalaisesti tai paljon vahinkoa.

Jabberwockin suuammukset: Lähes tappavia, mutta helppo väistää.

Vatsan huuto: Paljon vahinkoa.

Vihreä laukaus: Lähes tappava, mutta helppo väistää.

Hertta/Pata-isku: Lähes tappava jos osuu suoraan, erittäin paljon vahinkoa jos osuu osittain.

Kuningattaren tappaminen alkaa silmäsauvan kakkoshyökkäystä käyttämällä. Odota kunnes kuningatar laskeutuu pois näkyvistä, jonka jälkeen lataa kakkoshyökkäystä kunnes noin 3/4 sinisestä mittarista on mennyt ja laukaise sitten. Ainoa mitä näet on, että violetit kaasumaiset pallot lentävät ilmaan.

Samaan aikaan kun kuningatar nousee, pallot osoittautuvat pommeiksi ja putoavat kuningattaren päälle tuhoten lonkeron. Huomaa, että homma ei toimi, jos et katso kuningatarta. Toista sama homma vielä kolme kertaa, niin saat kaikki neljä lonkeroa tuhottua.

Ota tämän jälkeen musketti käyttöön ja unohda kaikki muut. Ennen musketin käyttämistä odota kunnes kuningatar nousee ja ampuu ensimmäisen hyökkäysaallon, sillä et pysty liikkumaan muutamaan sekuntiin sen jälkeen. Tähtää päähän. Kun saat homman onnistumaan, peli loppuu ja loppuvideo pyörähtää käyntiin.

Lisää aiheesta