Armored Core 2 (PS2) [2]

Energiat täysille hetkeksi: Paina L2 + R2 + R3. Näet systeemin virheilmoituksen Limiter Released, eli rajoitin on vapautettu. Generaattori pumppaa nyt puhtia ylikierroksilla. Voit mäiskiä energia-aseilla niin paljon kuin haluat. Minuutin kuluttua generaattori jysähtää jumiin ja näet viestin OB Down. Energiat ovat nollilla ja generaattori alkaa ladata vasta minuutin päästä. Hoitele viholliset ennen kuin energia loppuu.

Tutkaosa harjoitushuoneessa (Training Room): Ammu katossa olevaa ympyrää kunnes se hajoaa. Mene piilotetulle alueelle ja seuraa tunnelia. Saat virityspalan tutkaa varten.

Defuse Explosives -tehtävä: Varustaudu jollain pitkän kantaman aseella kuten Karasawalla. Hoitele liekinheittimet kaukaa. Pommit on sijoitettu alustoille lojuviin harmaisiin möykkyihin. Ensimmäinen pommi on aivan aloistuspaikan vieressä.

Protect the Train -tehtävä: Tuhoa junan toiseksi viimeinen vaunu ja saat salaisen AC-osan. Tehtävä menee mönkään, mutta saat pitää osan. Palikka on boosteriviritys, joka tehostaa taaksepäin syöksymistä.

Destroy the Main Computer -tehtävä: LCC:n antaman keikan aloituspaikan vasemmalle puolelle on piilotettu salainen AC-osa. Siirtä kaksi vasemmanpuoleista laatikkoa ja räjäytä kolmas. Osa on nopeasti lukittuva ohjussysteemi, jossa on runsaasti ammuksia.

Rescue Research Team -tehtävä: Mene suurinpiirtein puoliväliin leijuvalla alustalla varustetussa tunnelissa. Ammu jatkuvasti paikalla olevaa eri väristä levyä. Putoa aukosta alas asti ja löydät LS-Moonlightin, joka on pelin tehokkain laserterä.

Destroy Containers -tehtävä: Lumituiskukeikkaan on jemmattu AC-osa. Se on aloituspaikan oikealla puolella sijaitsevassa syvässä railossa. Tuhoa pala lentokonetta ja pieni luola paljastuu. Siellä lojuu AC-osa, joka parantaa vasemman käden aseiden toimintaa.

Stop the Surface Weapon -tehtävä: Mene jättimäisten rakkineiden ohi. Kivikkoon on piilotettu Karasawa MK-II.

Ylimääräisiä areenamatseja: Tarkkaile Ranking-listan alaosaa säännöllisesti. Ennen pitkää sinne ilmaantuu kolme uutta AC:ta. Sijoitus #51: Chris Miura (AC Vex). Sijoitus #52: Co-op (AC Millionaire). Sijoitus #53: Lost Lamb (AC Stray Sheep).

Lisää aiheesta