Armored Core 2 (PS2)

Yleisiä taisteluohjeita: Sujuva sivuttaisliikkuminen on tärkein perustaktiikka. Sivuttain ravaamalla vältät helposti osan tulituksesta ja pidät vihollisen siitä huolimatta jatkuvasti tähtäimissä. Oikein ajoitetulla boosterisyöksyllä voi väistää ohjuksia. Käytä etupäässä energia-aseita. Luoteja mäiskivillä kanuunoilla ja ohjuksilla ammuskulut nousevat turhan korkeiksi.

Kakkosaseeksi voi ottaa tehokkaan kiväärin tai konetykin, mutta pääaseena kannattaa pitää plasma- tai laserkanuuna. Käytä järeätä generaattoria, jotta voit ampua energiatykillä riittävän nopeaan tahtiin. Tehtävien aikana älyttömät superkanuunat on syytä unohtaa, sillä niiden ammusmäärät ovat varsin mitättömiä. Pikkuvihulaiset ja kevyet mechat kaatuvat vaatimattomammillakin aseilla.

Telaketjualusta on paras vaihtoehto AC:n perusalustaksi. Sillä pärjää suurimmassa osassa tehtäviä. Se on suhteellisen hidas, mutta millä tahansa aseella voi ampua suoraan liikkeestä telaketjujen päältä.

Areenalla ei tarvitse huolehtia ammuskuluista, eikä kuteja tarvita kovin monta, jos sihti on kohdallaan. Siellä kannattaa käyttää vaikkapa tuhtia kranaattitykkiä. Alkupään Werewolf on suhteellisen tiukka vastus. Häneen on turha tuhlata aikaa ennen kuin AC:ta on viritetty roimasti. Tehokas tuplatykki ja avoin Battle Dome -areena on paras paikka Werewolfin hoitamiseen. Muutoinkin avoimilla areenoilla, kuten Falna Cratersilla on helpointa hankkiutua vastustajista eroon. Pyöri vastustajan ympärillä ja mäiskäise tykillä aina tilaisuuden tullen.

Lisää aiheesta