Asteroids

Jos ja kun haluat huiputtaa peliä, pidä select-painike pohjassa samalla kun viesti "Press Start" näkyy ruudulla ja paina neliö, kolmio, ympyrä, kolmio, kolmio, neliö ja ympyrä. Ihmeellistä kyllä, oikein syötetty koodi varmistetaan kummallisella äänimerkillä.

Pelatessasi tämän jälkeen peliä, paina start + select ja näet uuden hienon puijausvalikon. Valitse uusi pelitaso, pelialue ja paljon paljon muutakin. Paina L1, kun haluat jatkaa peliä.

Tuhovoimainen Excalibur on monen asteroidipommittajan päiväuni. En tiedä miksi, mutta näin se vaan on. Paina select pohjaan jälleen "Press Start" -viestin aikana ja paina sitten kolmio, ympyrä, ympyrä, kolmio, neliö, ympyrä ja neliö. Nyt tuo alusten alus on vihdoin sinun. Muista taas, että onnistunut koodi palkitaan erikoisella äänimerkillä.

Pääset myös halutessasi pelaamaan klassista Asteroids-minipeliä. Pidä jälleen "Press Start"-viestin aikana select pohjassa ja paina ympyrä, ympyrä, ympyrä, kolmio, neliö, neliö ja ympyrä. Paina äänimerkin jälkeen start-painiketta ja valitse "Classic Asteroids". Voit vastaavasti aloittaa ensimmäisestä tehtävästä ja pelailla pommitusta tasolle 15 saakka. Tällä tasolla sinun pitää paikantaa outoja aluksia ja ampua näitä vihreitä vektoreista koostuvia mömmöjä tarpeeksi. Jos olit kova kaveri, näet vihreitä kirjaimia ruudulla. Vedä taso loppuun, tallenna ja pääset halutessasi pelaamaan klassikkoa.

Voittamattomuuden minipeliin saa seuraavasti: tauota peli ja paina alas, alas, ylös, ylös, ympyrä, neliö, kolmio ja kolmio. Ylimääräinen elämä saadaan yhdistelmällä ylös, alas, vasen, oikea, ympyrä, neliö, x ja kolmio. Ei sovi unohtaa 99 elämän koodia, joka syötetään sekin taukotilassa yhdistelmällä ylös, x, alas, kolmio, vasen, neliö, oikea ja ympyrä.

Lisää aiheesta