Baldur's Gate [15]

Mene puhumaan Gatewardenille Candlekeepiin, joka on aloituslinna. Gatewarden kysyy sinulta, haluatko harjoitella joukkotaistelua, ja jos vastaat myöntävästi pääset kellariin, missä taikuri luo sinulle illuusiovastustajia. Mene taistelun aikana huoneistosta löytyvään varastoon, ja ota mukaasi kaikki mikä irti lähtee. Jos annat tämän jälkeen taikurin teleportata sinut takaisin maanpinnalle, menetät ottamasi tavarat. Exporttaa sen sijaan hahmosi, aloita uusi peli ja tuo hahmosi mukaan (import) niin tavarat ovat tallella.

Tavarat voi vaikka myydä ja toistaa kyseistä ruljanssia niin kauan kuin jaksaa. Myös ensimmäisessä harjoittelukohtauksessa voi saada ylimääräisiä tavaroita. Klikkaa harjoittelun alettua oikealla hiirennapilla jotain toista hahmoa, jolloin saat kyseisen hahmon hallintaasi. Nyt voi siirtää kaikki hahmon tavarat omalle hahmollesi. Tässäkään tapauksessa taistelualueelta ei saa poistua, tai tavarat katoavat, joten aloita uusi peli kuten edellä kerrottiin.

Rahaa saa helposti laittamalla ensiksi inventaariossa jonkun hahmon kaikkiin quick slotteihin juomia. Ota seuraavaksi joku kallis jalokivi ja laita se oikeanpuoleisen juoman tilalle, mutta älä laita juomaa takaisin muiden varusteiden joukkoon, vaan poistu inventaariosta takaisin normaaliin pelitilaan. Paina nyt alhaalla olevaa quick slottia (joka edelleen näyttää juomalta) noin 10 kertaa. Mene takaisin inventaarioon ja kiven tilalla on nyt noin 65 000 samanlaista kiveä.

Lisää aiheesta