Baldur's Gate 2: Shadows of Amn [10]

Neuvoja kohtaamisiin epäkuolleiden kanssa. Jos sinulla on korkean tason kleeri tai paladin, anna sille Ring of Invisibility (saat tapettuasi lichin City Gates -kartalla baarista salaoven takaa) ja tee se näkymättömäksi. Tämän jälkeen laita vielä turn undead -kyky päälle, jonka jälkeen sinulla on hahmo, joka tappaa epäkuolleita pelkästään menemällä niiden viereen (ja ne eivät tietenkään näe sinua).

Seuraavassa taas vinkkejä lohikäärmeiden kohtaamiseen. Lohikäärmeet ovat kova pala kokemattomalle joukolle, paitsi jos sinulla on Wizard Eye -taika. Tee Wizard Eye niin, että lohhari näkee sen ja hyökkää sen kimppuun. Wizard Eye on kuolematon, joten lohikäärme takoo sitä, kunnes se katoaa. Kun lohhari nyt yrittää tappaa Wizard Eyeta, sinulla on vapaat kädet niin kauan kun lohhari on keskittynyt silmään. Tai sitten toisena vaihtoehtona ammut Cloudkill-taian lohharin viereen (sen tietenkään näkemättä sinua).

Amnin sotilaat ovat ärsyttäviä, koska ne eivät anna sinun nukkua kaupungin kaduilla, paitsi jos laitat pausen päälle ja sitten nukut. Vaikka sotilas tulisi herättämään, sinulla on pause päällä ja voit yrittää nukkua uudelleen. Peliin saa muuten uusia kauppiaita Copper Coronetiin ja Adventurer's Martiin osoitteesta www.bgdungeon.com/bg2 nimellä bonuscd.zip

Esineitä pystyy kopioimaan seuraavasti. Exporttaa hahmosi ja aloita moninpeli. Voit importata vanhan hahmosi mutta ei ole pakko, vaan voit tehdä uuden hahmon. Kun olet pelissä ja Imoen on pelastanut sinut, importtaa hahmosi, jonka exporttasit aluksi. Hänellä on vanhat esineet, joten importtaa sama hahmo uudestaan ja hänellä on taas samat esineet. Kun olet ottanut esineet, voit poistaa hänet iloisesta joukostasi ja ottaa saman hahmon uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, ja hänellä on joka kerta samat esineet.

Lisää aiheesta