Baldur's Gate 2: Shadows of Amn [11]

Kiinnostaisiko lehdessä 1/2001 mainittu The Holy Avenger ja Punaisen lohikäärmeen Firkraagin suomupanssari, muttei edes Dragonslayer-miekka auta. Firkraag ei tunnu ottavan osumaa sitten millään. Vaikka onnistutkin saamaan sen kuoleman porteille, se käyttää Heal-loitsua. Ahdistaa. Jos tuntuu tutulta, lue seuraava.

Tarvitset maagin, esimerkiksi Aerien tai Nalian. Seuraavaksi tarvitset monta Cloudkill-loitsua, kääröjä tai Wand of Cloudkillejä. Firkraag on kuolemaisillaan 2-3 Cloudkillin jälkeen, mutta käyttää Healia, joten tee näin: Loitsi Cloudkillejä päällekkäin noin 5-10 kpl Firkraagin viereen niin, ettei se näe sinua. Kun Pilvikuolemat tekevät sen luona tuhojaan, se ei ehdi käyttää Healia. Jos tämä ei toimi, kokeile uudestaan. Itse jouduin käyttämään Firkraagiin 16 Cloudkilliä (ehti tehdä yhden Healin).

Cromwell Dock-Districtillä takoo Firkraagin suomuista sinulle AC -1 panssarin (+50 % Fire Resistance). Saat itsellesi myös kahdenkädenmiekan The Holy Avengerin (1D12+5, jota voi käyttää ainoastaan paladiini), kun käyt puhumassa The Noble Order of the Radiant Heartin tukikohdassa tehtäviä sinulle antaneelle ritarille.

Cloudkill-loitsu tehoaa myös Umar Hillsin Temple Ruinsissa majailevaan Thaxll'ssillyiaan (Shadow Dragon). Tämä lohikäärme ei kuitenkaan käytä Heal-loitsua, joten se on helpompi tappaa. Shadow Dragonin suomuista Cromwell takoo AC 1 armorin (+50 % Acid Resistance), jota voi käyttää mikä hahmoluokka tahansa paitsi maagi. Hyvä valinta siis varkaalle, stalkerille tai muulle hahmoluokalle, joka ei voi käyttää metallihaarniskaa.

Lisää aiheesta