Baldur's Gate 2: Shadows of Amn [4]

Viritä yhteen kohtaan niin paljon ansoja kuin vain voit, mene yhdellä soturillasi houkuttelemaan vihollisjoukot ansojen luokse, hyvällä tuurilla kaikki kuolevat.

Mene varkaallasi varjoihin ja etsi niin sanottu turvaraja, eli se kohta, jossa viholliset jäävät sumun peittoon. Sen jälkeen vain otat maagisi ja ammut kaikki tulipallosi ja muut loitsut, mitkä vaikuttavat isolle alueelle. Viholliset saattavat hyökätä, mutta tämä temppu on tarkoitettu enemmänkin lohikäärmeille.

Mene varkaallasi varjoihin ja siirry tukkimaan jokin oviaukko. Tämän jälkeen voit ampua ja tehdä taikoja vihollisiin oviaukon toisella puolen, sille he eivät voi töniä varastasi pois.

Jos suuri lauma Beholdereita tuottaa vaikeuksia, niin ota vain maagisi, pistä Spell Turning päälle ja kävele niiden luokse. Temppu toimii vielä paremmin, jos sinulla on Cloak of Turning.

Jos eteesi tulee mahdoton taistelu, käytä Slayer-kykyä. Gate-taika on erittäin tehokas, mutta vain jos olet laittanut Protection from Evilin päälle kaikille ryhmässäsi.

Lisää aiheesta