Baldur's Gate 2: Shadows of Amn [5]

Baldur's Gatessa jokaisella hahmoluokalla on luokkakohtainen questi, jossa hamuillaan omaa Strongholdia. Nämä tehtävät voi suorittaa vain päähahmollasi. Seuraavassa yksityiskohtaiset ohjeet Paladinin Stronghold-tehtävään.

Mene Copper Coronetiin ja puhu Lord Jierdanille. Tältä saat tehtävän mennä tappamaan mörköjä Windspear Hillsiltä. Mene sinne ja tapa otukset, niin huomaat, että ne olivatkin möröiksi muutettuja ritareita. Luoksesi kävelee heppu, mene hänen mukaansa ja puhu hänelle taas. Kun hän lähtee, taloon tulee vihulaisia, jotka kidnappaavat miehen tyttären. Saat sitten mieheltä tehtäväksi pelastaa hänet. Mene oikeassa yläkulmassa olevaan luolastoon ja kolua se läpi, löydät jo ykkösosassa kuolleen Tazokin ja kidnapatun Ilthan. Mene toiseen kerrokseen ja puhu Jierdanille, sitten takaisin ja tapa vartiomaagi ja vie Iltha takaisin mökille.

Mene sitten Temple Districtissä olevaan Order of the Most Radiant Heartin päämajaan ja käy puhumassa Prelate Wessalenille, sitten keskellä salia seisovalle ritarille, jolta saat neljä tehtävää. Ensimmäinen on helppo, mene vain Umar Hillseille ja tapa pahat pojat ilman, että ritareita kuolee. Palaa sitten hakemaan toinen tehtävä ja mene takaisin Umar Hillseille. Puhu ennen tavernaan menoa ulkona seisoville squattereille, saat tietää asioiden oikean laidan. Mene sitten sisälle ja pilaa paronin suunnitelmat - hän voi hyökätä kimppuusi.

Kolmannessa tehtävässä suojelet perheen viimeistä jäsentä, homma sujuu, kunhan pidät hänet yläkerrassa. Tapa ensin ensimmäinen aalto salamurhaajia, sitten kun oikea setä saapuu, käytä häneen Detect Eviliä. Jos setä on evil, hän on luonnollisesti vihulainen, johon ei saa luottaa.

Viimeiseksi tehtäväksi saat tappaa jo tutuksi käyneen punaisen lohikäärmeen Firkraagin, joka majailee Windspear Hillsien luolassa (apua saat samasta luolastosta löytyvästä Dragonslayer-miekasta). Tapa hänet niin saat todella hyvän kahdenkäden miekan Holy Avengerin ja lisäksi lohikäärmeen suomuja, joista Cromwell takoo todella kovan panssarin.

Lopuksi vielä suhteellisen hyviä tavaroita paladinille.

The Equalizer (Long sword): Ensimmäisen palasen löytää alkuluolastosta Irenicuksen rakkaan huoneesta, kahvan löytää uumenalan illithidien vankilan ulkopuoliselta pöydältä ja terän löytää uumenalan southern tunnelsien yhdeltä Elder Orb -beholderilta. Koko hökötys viedään sitten Cromwellille Docks districtiin.

Blade of Roses +3 (Long sword): Tämän miekan saa ostettua Copper Coronetista Bernardilta, kunhan ensin vapautat orjat takahuoneesta.

Flail of Ages +3 (Flail): Etsi De'Arnaise's Keepistä 3 flailin päätä (1 alakerrassa, 2 toisessa kerroksessa), niin saat salaisessa ahjossa taottua niistä suhteellisen hyvän flailin, joka käy vielä loppupelistä kelpo trollintappajana.

Boots of Speed (Boots): Moninpelin hermojen pelastajat löytyvät tällä kertaa varkaalta Planelta, johon Haer'Dalis vangitaan kavereidensa kanssa Five Flagons Innin alakerrassa.

Lisää aiheesta