Baldur's Gate 2: Shadows of Amn [8]

Itse suoritin Kangaxxin questin hieman toisella tavalla. Asetin ensin Kangaxxin ilmestymispaikalle 4-5 ansaa ja herätin tämän sitten henkiin. Heti ylösnousemisen jälkeen ansat laukeavat, jolloin lich kuolee noin sekunnissa. Tämän jälkeen lasautin demi-lichiä Wand of Wondersilla, jonka seurauksena tämä kivettyi (vaatii tuuria, eikä välttämättä onnistu ensimmäisellä yrittämällä). Sitten ei tarvinnut enää kuin käydä kopauttamassa kivipatsas tuhannen paloiksi ja noukkia maasta herkullinen sormus. -mä

Moninpelissä maageille on olemassa kätevä kikka silloin, kun molemmat omistavat Cloak of Reflectionin, joka heijastaa kaikki maagiin kohdistetut taiat takaisin. Kun kaksi maagia ampuu toisiaan kohden esimerkiksi Lightning Boltin, nämä alkavat kimmota hahmojen välissä nopeasti tappaen kaikki väliin joutuvat.

Toinen keino hankkia kokemuspisteitä on manata maagilla demoneja ja muita vihollisia ja laittaa sitä ennen Protection from Evil kaikille. Tämän jälkeen voi tappaa manatut viholliset ja kääriä expot itselleen.

Maan päälle valoon saapuessasi Drow-esineistön on tarkoitus muuttua tuhkaksi. Mutta näppärät kamat voi myös pitää, jos et ole hankkinut Harper's Piniä Jaheiralle. Siinä tapauksessa anna Jaheiralle kaikki Drow-esineet, jotka haluat säilyttää ja potkaise Jaheira pois seurueesta. Jaheira palaa Docks Districtille Harper Holdiin. (Jos olet suorittanut kaikki Harperien questit, Jaheira häippäsee lopullisesti). Tämän jälkeen voit käydä jossakin vaiheessa hakemassa Jaheiran takaisin mukaan ja tällä on tallessa kaikki Drow-esineet ja niitä voi käyttää päivänvalossa. Ehtona on tosin se, ettet koskaan vie niitä Exit from the Underdark -alueelle.

Lisää aiheesta